Steven L. Good, presedinte si CEO al companiei de consultanta imobiliara Sheldon Good & Co., in varsta de 52 de ani, a fost gasit mort in masina sa, intr-o padure din apropierea orasului Chicago. Politia banuieste ca a fost vorba de o sinucidere.
Good (foto) a fost gasit impuscat in cap in masina sa, la cativa kilometri de Chicago. Politistii au gasit si arma in interiorul masinii, fara nici un bilet, scrie presa internationala.

Luna trecuta, in timpul unei sedinte, Steven Good a spus ca, in ultima vreme, piata spatiilor comerciale trece prin momente dificile. El a adaugat ca investitiile in acest sector au scazut si abia supravietuiesc din cauza conditiilor de creditare si a reducerilor de personal din piata muncii.

Compania condusa de Good, Sheldon Good & Co., a fost fondata de tatal sau in anul 1965 si avea ca obiect de activitate brokerajul pe spatii comerciale. Good a fost cel care a extins compania, aceasta devenind una dintre cele mai mari firme imobiliare specializata in licitatii din tara.

Potrivit informatiilor de pe pagina web a Sheldon Good, compania a vandut peste 45.000 de proprietati si a inregistrat vanzari de peste 10 miliarde de dolari.

Steven Good a publicat si o carte, numita "Biserici, inchisori si mine de aur. Afacerile unui freelancer din imobiliare” (Churches, Jails and Gold Mines...Mega-Deals from a Real Estate Maverick), care a devenit best seller in anul 2003.

In ceea ce priveste sfaturile pentru cei care voiau sa faca o cariera in piata imobiliara, Good avea cinci idei: Exploreaza oportunitatile de cariera, Dezvolta-te pe un segment bine definit, Ai grija la educatie, Fa-ti meseria cu profesionalism si, mai ales, Creeaza-ti contacte.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri