A pornit la drum cu un cabinet individual de cardiologie, pentru ca 15 ani mai tarziu sa devina seful celei mai extinse retele de clinici din tara. Din biroul sau, Wargha Enayati, germanul care s-a indragostit de Romania, observa tot ce se petrece in cladire. Fiecare patratel al ecranului surprinde forfota pacientilor de pe culoarele clinicii, dar si pe cea a angajatilor. Atunci cand simte nevoie de liniste, camera de rugaciune este locul perfect pentru relaxare sau chiar pentru creionarea strategiilor de dezvoltare a business-ului.

"Trei elemente caracterizeaza biroul meu: fotografiile cu familia, tabloul cu templul Baha'i, simbol al credintei mele, si cateva premii si distinctii care arata reusitele profesionale in CMU", spune surazand Wargha Enayati (foto).

Reuseste cu greu sa-si desprinda privirea de ecranul laptopului; orele tarzii il surprind mereu la birou, dar spune ca nicio zi nu seamana cu alta, motiv pentru care incearca sa valorifice fiecare ora. "Un birou ideal inseamna chiar unul care sa iti permita sa fii alaturi de echipa ta pentru a lua cele mai bune decizii", este convins directorul general al CMU.

Desi acum este actionar minoritar prin vanzarea unui pachet de 80% din companie catre fondul de investitii Advent International, CMU si-a pastrat o puternica amprenta antreprenoriala: mediu de lucru relaxat, unde angajatii se simt ca la ei acasa: fotografii de familie, spatii de lucru deschise, decoratiuni personalizate si tapet viu colorat, cu motive florale stilizate.

Sediul CMU, cu o suprafata de circa 2.000 mp, amplasat pe strada Ion Ionescu de la Brad, a fost dat in folosinta la inceputul lui 2008, cand vechiul sediu, din strada Clucerului, a devenit neincapator pentru echipa de angajati. Centrul administrativ al CMU ocupa doar o parte a cladirii, iar restul este dedicat clinicii (Centrului de Diagnostc si Tratament), precum si bancii de celule stem de la subsol.

"Este o zona foarte buna a Bucurestiului, care ne-a dat posibilitatea sa ne extindem si sa avem un confort care in alte locatii ar fi fost mai greu de atins. Este aerisita si, cu siguranta, mai putin poluata decat zonele din centrul Bucurestiului", spun reprezentantii companiei.

Cladirea are sase etaje: la 2 se afla banca de celule stem, la -1 se afla birouri, la parter si etajul 1 sunt cabinetele medicale, iar urmatoarele noua niveluri sunt alocate tot adminstratiei. In total, corpul administrativ este format din 50 de angajati, procentul de spatii deschise versus cele inchise fiind de 50%-50%.

Sediul din cladirea inchiriata are si doua sali de sedinta: una mai mica, unde au loc intalniri de lucru de zi cu zi, precum si una mai incapatoare, cu o capacitate de 100 de locuri; aici se desfasoara intrunirile generale si trainingurile angajatilor. In plus, 50 de locuri de parcare sunt rezervate pentru angajatii si pacientii clinicii CMU.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri