Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, a murit, dupa ce aceasta a fost deconectat de la aparate, a anuntat Realitatea TV. El a suferit un preinfarct lunea trecuta, in timp ce se afla in vacanta in statiunea turceasca Antalya.
Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru Mediafax, ca decesul s-a produs la 11.10, in urma unui stop cardio-respirator.

Decesul a venit la o zi dupa ce fiul acestuia, Dorin Cioaba, a anuntat ca autointitulatul rege al romilor a iesit din coma si se afla in stare stabila.

Florin Cioaba a fost operat vineri, iar in urma operatiei avea nevoie de concentrat trombocitar, folosit la transfuzii de sange, au declarat apropiati ai familiei.

Ieri, la intrarea in spital, rudele au stat cu afise in mana, prin care cereau sange pentru Cioaba, grupa sanguina a acestuia fiind 0 cu RH pozitiv.
Apelul a avut ecou si in cateva ore au donat sange peste 20 de romi care se aflau in Antalya si cativa turci.

La spitalul in care era internat Florin Cioaba s-a aflat si doctoral Serban Bradisteanu, care a plecat in Turcia la cererea presedintelului Traian Basescu.

Medicii spitalului Akdeniz Üniversitesi din Antalya i-au montat lui Florin Cioaba, vineri seara, un dispozitiv de asistare circulatorie, care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

Procedura, una extrem de riscanta, a durat patru ore se incheiase cu succes.

Potrivit unor apropiati ai familiei, medicii care i-au montat lui Cioaba dispozitivul sunt renumti in Turcia si in lume pentru astfel de interventii prin care, practic, pacientului i se instaleaza o inima artificiala.

Interventia a facuta dupa ce Florin Cioaba, aflat in stare grava si tinut in viata cu ajutorul aparatelor, a fost transferat vineri de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Üniversitesi din aceeasi provincie a Turciei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri