Presedintele sectiei de votare 252 din Medgidia, judetul Constanta, a plecat sambata acasa cu stampila de control si a adus-o duminica, pe numele acestuia fiind deschis un dosar penal, potrivit reprezentantilor Ministerului Afacerilor Interne.

Un membru al biroului electoral a sesizat Politia Medgidia despre acest incident. Presedintele sectiei de votare a adus duminica stampila de control, dar acesta va fi cercetat penal, potrivit News.ro.

Sectiile de votare s-au deschis la ora 7.00

Alegerile locale din acest an se vor desfasura intr-un singur tur, la fel ca si cele din 2012, dar o premiera a acestor alegeri este Sistemul informatic de monitorizare a prezentei la vot si de prevenire a votului ilegal. De asemenea, in cadrul alegerilor locale din acest an, presedintele Consiliuliui Judetean nu mai este ales prin vot direct, ci cu majoritate de voturi de consilierii judeteni alesi la acest scrutin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri