Austrian Airlines si TAP Air Portugalia ofera clientilor pana la cinci zboruri pe saptamana, intre Viena si Lisabona, incepand din 27 mai 2011.
Intervalul de asteptare intre legaturi este de 25 de minute. Biletele pot fi achizitionate la tarife incepand de la 235 euro.

Prin intermediul terminalului de la Viena, pasagerii romani pot alege si destinatiile din Nordul Irakului. Austrian Airlines a reinclus ruta Viena-Bagdad-Viena in programul sau de zboruri, marcand revenirea companiei in Bagdad dupa 21 de ani de absenta. In vara lui 2011, Austrian Airlines va opera sase zboruri pe saptamana catre Erbil.

Compania aeriana de linie Austrian Airlines simplifica regulile pentru bagaje la biletele achizitionate incepand cu 1 iunie 2011. Noul concept de „piese de bagaj" se utilizeaza deja de ceva vreme in cadrul zborurilor catre SUA si Canada.

In viitor, pasagerii vor putea transporta mai multe bagaje la zborurile din Europa si cele de cursa lunga catre Asia si Orientul Mijlociu.

Pasagerii de la clasa Economy vor putea adauga trei kilograme in geamantane, ceea ce le va permite transportarea unui singur articol de bagaj de pana la 23 de kilograme. Pasagerii de la clasa Business vor putea lua doua articole de bagaj, fiecare de pana la 32 de kilograme sau o greutate totala de 64 de kilograme fata de limita de 30 de kilograme de pana acum. Pentru copii cu varsta sub doi ani care nu au propriul loc, parintii vor putea transporta pe viitor un articol de bagaj cu o greutate de maximum 23 de kilograme si un carucior pliabil.

La terminalul din Viena, compania ofera clientilor sai cele mai noi optiuni de check-in, prin intermediul internetului si telefoniei mobile. Pasagerii isi pot tipari personal permisele de imbarcare daca doresc; alternativ, Austrian poate transmite documentul prin SMS, direct catre un telefon mobil. Serviciul este disponibil gratuit, la cerere.

Austrian Airlines, care a fost preluata in 2009 de Lufthansa, opereaza zboruri catre Viena din Timisoara, Iasi, Sibiu si Cluj.

Linia aeriana detine o flota de 91 de aparate de zbor. Grupul are in prezent 105.000 de angajati, in 15 tari.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri