Operatorul aerian low-cost Wizz Air face oferte pasagerilor vizati de suspendarea operatiunilor Malev venind cu optiuni de rerutare catre si din Budapesta.
Compania aeriana nationala a Ungariei Malev si-a incetatat operatiunile pe 3 februarie, dupa 66 de ani de la infiintare.

Pasagerii care detin un bilet electronic Malev pentru perioada 3 februarie – 24 martie 2012 pot apela call center-ul Wizz Air. Locurile sunt limitate, iar zborurile trebuie reprogramate pana pe 13 februarie.

„Fiind cel mai mare operator aerian in Europa Centrala si de Est consideram ca este important sa ajutam pasagerii ale caror planuri de calatorie au fost intrerupte de deciza Malev de a suspenda operatiunile”, a declarat György Abrán, directorul comercial Wizz Air.

Wizz Air a transportat peste 11 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa din 34 aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri