La inceput de an, companiile aeriene pun in vanzare bilete la preturi mult mai mici decat in oricare alta perioada. Un bilet de avion pana la New York costa, in perioada de varf, 410 euro, fara taxe, insa pana in luna martie o calatorie spre Statele Unite ale Americii costa doar 219 euro. "Nivelul reducerilor difera de la o companie la alta, insa toate scad preturile biletelor la inceput de an. Acest lucru se intampla mai ales dupa sarbatorile de iarna, cand se preconizeaza ca nu vor fi foarte multi calatori. Companiile aeriene apeleaza la aceste oferte promotionale pentru a atrage clientii", ne-a declarat Alexandru Pavel, manager al firmei My Web Master, care administreaza site-ul www.bileteavion.ro .

Cea mai tentanta oferta apartine companiei Czech Airlines, unde un bilet Bucuresti - New York sau Toronto costa 219 euro fara taxe de aeroport. Pana la Amsterdam, o calatorie cu avionul costa 179 de euro, iar pana la Cairo - 249 de euro, fara taxe de aeroport. Aceasta oferta speciala este valabila pana la 15 martie. Compania British Airlines ofera zboruri catre Boston, New York si Washington la pretul de 369 de euro. Oferta BA atrage prin faptul ca perioada de sedere la destinatie poate fi de un an, in conditiile in care celelalte companii admit doar o perioada de o luna la ofertele speciale. Oferta companiei britanice este valabila pana la 31 martie.

La randul ei, KLM a redus tarifele catre destinatiile europene. Cu 199 de euro, fara taxe, se poate ajunge la Madrid, Londra, Roma, MUnchen, Geneva si Viena. Un bilet pana la Bruxelles, Copenhaga, Barcelona, Stockholm si Oslo costa 249 de euro, pe cand in SUA se poate ajunge cu 368 de euro, dar cu maximum o luna de sedere. Oferta Airfrance este valabila pana la 30 martie pentru destinatii din SUA si Canada. Un zbor pana la New York si Washington costa 369 de euro, fara taxe. Si Tarom are oferte speciale pentru aceasta perioada. Este singura companie aeriana care are legaturi directe cu mai multe orase din Europa. Biletul pana in capitala Greciei, Atena, costa 149 de euro, pana la Londra - 242 de euro, pana la Roma - 260 de euro si pana la Madrid - 295 de euro. Oferta pentru Madrid este valabila cu un maxim de sedere de 14 zile. In ceea ce priveste zborurile interne, cel mai mic tarif este de 65 euro, fara taxe. Exista si unele conditii pentru ca un client sa poata beneficia de aceste oferte. "Pentru a beneficia de cele mai bune oferte, un client trebuie sa respecte conditiile impuse de compania aeriana, de exemplu "Sunday Rule", adica trebuie sa petreaca noaptea de sambata spre duminica la destinatie. Pentru Asia si Orientul Mijlociu se cere, la anumite companii, un minim de sedere de 6 zile. De asemenea, rezervarile trebuie facute pana la o anumita data", a mai spus Alexandru Pavel.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri