KLM Romania lanseaza in premiera un sistem tarifar care elimina sezonalitatea preturilor biletelor de avion.

KLM Romania a lansat o structura tarifara foarte avantajoasa pentru biletele de avion spre majoritatea destinatiilor europene. Astfel, biletele se pot cumpara la cel mai mic pret posibil cu cel putin 28 de zile inainte de data de plecare. Biletele sunt restrictionate pentru datele de calatorie initial rezervate dar au o perioada de valabilitate de pana la un an. Copii sub 2 ani platesc 10% din valoarea biletului de adult.

In acest fel, KLM Romania ofera posibilitatea calatoriilor ieftine tot timpul anului pentru majoritatea destinatiilor europene, nu numai in perioadele promotionale. Din Bucuresti, KLM opereaza de trei ori pe zi cu conexiuni foarte bune spre toate destinatiile europene. Detalii despre conditiile de rezervare gasiti la KLM Romania, agentii acreditati sau www.klm.ro

KLM Romania este una dintre cele mai mari companii internationale de transport aviatic, prezente n Romania. Conform statisticilor Ministerului Transporturilor, KLM Romania se afla pe locul 4 in privinta volumului de pasageri din Romania. Compania olandeza KLM detine cea mai veche marca aviatica nca n folosinta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri