Insula Cipru, un mar de aur in cosul cu insule al Mediteranei, a fost propusa ca destinatia anului 2006, ocazie cu care s-a deschis prima cursa charter in perioada iunie-septembrie.
Motivele au fost completarea ofertelor existente in zona greceasca si oferta unor servicii de turism foarte bune, pentru persoane mai exigente, care nu sunt mare amatoare de turism industrial.

Farmecul si frumusetea insulei sunt in accord cu cel al zeitei nascute din spuma marii, Afrodita, protectoarea iubirii si a indragostilor. Un cuplu celebru din istorie, Paris si Elena din Troia au fost favoritii zeitei, favoare ce a generat un razboi la fel de celebru si o forma de ambalat daruri, intrata si ea in panoplia celebra a armelor secrete, antice, sub numele de Cal Troian. Treoienii sunt si foarte actualii si modernii virusi dar Cipru are legatura cu un singur virus: cel al indragositirii. Cipru este un loc perfect pentru cuplurile din Luna de miere.

Clima face posibila calatoriile tot timpul anului. Oferta de calatorie in lumea zeitei protectoare a iubiriii are hoteluri excelente si servicii pe masura. Locuitorii insulei au sange mediteraneran, iubesc si se distreaza ca grecii insa mai temperat, amprenta indusa de cultura engleza omniprezenta pe insula. Primele doua impresii englezesti le intalnim inca de la aeroport: soferul de taxi conduce pe partea dreapta iar banii schimbati sunt lire, lire cipriote, cu o rata de schimb de 1,8 fata de europeanul euro. Ca urmare, in Cipru, preturile sunt foarte mici in cifre.

Cipru are un aer bine temperat, fara excese. Varfurile muntoase un sunt spectaculoase, plajele nu au palmieri foarte exotici, hotelurile un sunt foarte stralucitoare (prin comparatie cu cele din Golf sau Las Vegas), locuitorii un au efuziuni sentimentale fata de turisti, vanzatorii un sunt agresivi, hotelierii te trateaza la fel ca pe toti turistii, cu mult profesionalism si respect.

Persii, grecii, egiptenii, romanii si chiar englezii, si-au lasat amprenta in cultura si arhitectura cipriota si chiar in arta culinara. De la padurile dese de pini ce acopera muntii Troodos, la bisericile bizantine raspandite in toata insula si pana la bogatiile din Ayia Napa sau la plantatiile de portocali si culturile de vita de vie de pe langa Limassol, Ultramarine Travel International va recomanda sa vizitati Cipru, mai ales ca aici, nimeni nu te bate pe umar. In Cipru, nimeni nu vrea sa fie, neaparat, prietenul tau, nu vrea sa stie cine esti, ce cauti si ce poate sa-ti vanda.

In Cipru, lumea se comporta normal, te considera un turist cu drept la intimitate. Cipru ofera zile de vacnata linistite si foarte relaxante. Oferta de excursii este interesanta iar un sejur de o saptamana poate fi presarat cu escapade in muntii Trodos, la vestigiile arheologice, in zona rurala, la terenul de golf si parcul acvatic Waterworld, impreuna cu copiii.

Ultramarine Travel International va recomanda 'destinatia anului 2006' :

Oferta de toamna

Sejur 8 zile/ 7 nopti
Hotel 5* - de la 668 euro/pers/demipensiune
Hotel 4* - de la 512 euro/pers/demipensiune
Hotel 3* - de la 420 euro/pers/demipensiune
Hotel 2* - de la 298 euro/pers/mic dejun

Oferta de Revelion 2007, Cipru, Limasol

Sejur cu demipensiune si Masa Festiva de Revelion 29.12-03.01
Hotel Amathus Beach 5* 580 euro/pers
Hotel Mediterranean Beach 4* - 455 euro/pers
Hotel Kanika Pantheon 3* - 375 euro/pers

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri