Pierre Boissel este, din 3 ianuarie 2007, noul director general al Ana Hotels, dupa ce, in perioada decembrie 1999 septembrie 2001, a fost director general al hotelului Crowne Plaza si director operational al lantului Intercontinental pentru Europa de Est, a anuntat Ana Hotels.

Pierre Boissel a absolvit cursuri de specialitate la Educational Institute of Michigan University (SUA), Meridien Institute (Franta), Roffey Park Management College (Marea Britanie), Cornell University (SUA), Hotel School din Nisa (Franta) si a mai fost director general al hotelului Holiday Inn din Disneyland Paris (Franta), al hotelului Intercontinental din Taskent (Uzbekistan) si al hotelurilor Amman & Petra Forum din Amman (Iordania), director operational al hotelurilor Intercontinental din Zagreb (Croatia), din Belgrad (Serbia) si din Moscova (Federatia Rusa). A lucrat, de asemenea, in hoteluri din Germania, Marea Britanie, Arabia Saudita, Gabon, Coasta de Fildes", se afirma intr-un comunicat al Ana Hotels.

"Pierre Boissel a mai lucrat in Romania, in perioada decembrie 1999 septembrie 2001, ca director general al hotelului de cinci stele Crowne Plaza din Bucuresti, care apartine societatii Ana Hotels, si director operational al lantului Intercontinental pentru Europa de Est. In acea perioada a imbunatatit standardele de operare in hotel, fiind distins cu premiul Purtatorul de torta cea mai inalta distinctie profesionala din lantul hotelier Intercontinental", se mai afirma in comunicatul remis NewsIn.

Societatea comerciala Ana Hotels SA este membra a Ana Holding si are in proprietate sapte hoteluri: doua unitati de cinci stele in Bucuresti (hotelurile Hilton si Crowne Plaza), doua unitati de patru stele in Eforie Nord (hotelurile Europa si Astoria) si alte trei, de patru si trei stele, in Poiana Brasov (hotelurile Sport, Bradul si Poiana). La Eforie Nord, societatea detine singura marina privata din Romania Ana Yacht Club destinata operarii ambarcatiunilor de agrement.

Capitalul social al Ana Turism a fost majorat cu 70.000 euro

Ana Turism SRL si-a majorat capitalul social cu 245.000 lei (circa 70.000 euro), pana la 485.000 lei (138.000 euro), prin aportul in numerar al societatii Ana Hotels SA, asociat unic al Ana Turism SRL, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

Societatea Ana Turism SRL face parte din grupul de firme Ana Holding, controlat de omul de afaceri si fost vicepremier George Copos, si deruleaza activitati specifice unei agentii de turism touroperatoare, oferind servicii de turism conexe, asigurari multiple de calatorie si asistenta turistica. Compania rezerva si emitem bilete de avion, ofera cazare, transferuri, vinde pachete turistice in tara si in strainatate si organizeaza congrese, conferinte, intalniri de afaceri si teambuilding-uri. Societatea a inregistrat, in 2005, pierderi de 761.429 lei si o cifra de afaceri de 3,51 milioane lei

Ana Hotels SA a inregistrat, in 2005, un profit net de peste 352.000 lei si o cifra de afaceri de 55,45 milioane lei. Din 3 ianuarie 2007, Ana Hotels SA are un nou director general, in persoana lui Pierre Boissel, care in perioada decembrie 1999 septembrie 2001 a indeplinit functia de director general al hotelului Crowne Plaza si pe aceea de director operational al lantului Intercontinental pentru Europa de Est.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri