Tarom reduce cu 15% tariful biletelor pentru calatoriile care incep in 1 martie si 8 martie 2007, cu conditia ca acestea sa fie emise si cumparate in Romania, informeaza un comunicat al companiei.

Promotia de Martisor incepe joi, 8 februarie, si cuprinde o reducere de 15% la toate biletele pentru cursele Tarom, atat pentru destinatii interne, cat si pentru cele externe.

Conditia impusa de compania aeriana este ca biletele sa fie emise si cumparate in Romania, iar calatoria sa inceapa in data de 1 martie sau in 8 martie 2007.

De asemenea, Tarom a introdus, incepand cu 1 februarie, un pachet promotional care consta in vanzarea a doua bilete la pretul unuia singur pentru destinatiile din Europa, unde compania romanesca este transportatorul, oferta ocazionata de ziua Sfantului Valentin si de Dragobete. Aceasta promotie este valabila pana la 28 februarie.

In cadrul acestei oferte, pretul unui bilet pentru Atena, Budapesta, Istanbul, Frankfurt, Roma si Munchen va fi de 195 euro fara taxele de aeroport, iar pentru Bruxelles, Londra, Madrid, Barcelona, Paris, Viena, Larnaca si Salonic de 250 euro, cel de-al doilea bilet in aceste cazuri fiind gratuit.

Pentru biletul gratuit, pasagerul va plati insa taxele de aeroport.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri