Jetran Air, membra a grupului Tender, controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, va avea in 2009 o cota dubla fata de acest an, de 80%, din piata de chartere, a declarat Ovidiu Tender.
“Compania de transport aerian Jetran Air va avea o cota de piata de 80% din piata de chartere, dublu fata de cota din acest an, de 40%. De asemenea, estimam o crestere a cifrei de afaceri fata de anul trecut, la peste 30 milioane euro, spre sfarsitul lui 2008”, a precizat omul de afaceri Ovidiu Tender.

Totodata, omul de afaceri are in vedere extinderea flotei de avioane pe termen mediu.

“Acest tip de avion este unul dintre cele mai sigure din lume, dintre cele existente pe piata aeronautica”, au explicat reprezentantii Jetran Air.

Jetran Air a fost infiintata in 2003. Compania detine opt avioane McDonnell Douglas, MD seria 80,cu 160 de locuri fiecare. Capacitate de decolare a companiei este de 1.300 de pasageri. Jetran Air opereaza curse in Romania, Moldova, Franta si in Italia, potrivit reprezentantilor companiei.

Grupul Tender desfasoara activitati in domenii precum: energetic, servicii in industria petrolului si gazelor, prospectiuni geologice, infrastructura rutiera, imobiliare, agricultura, turism, aviatie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri