Compania de intermediere si consultanta imobiliara Eurisko, implineste in aceasta luna opt ani de activitate pe piata imobiliara romaneasca. Astazi, ea este agentia imobiliara numarul unu in Romania, ca cifra de afaceri, numar de servicii oferite si grad de acoperire nationala, fiind singura companie care acopera intreaga tara.
Totul a inceput in anul 1997, cand trei tineri intreprinzatori Ionut Dumitrescu, Gabriel Marchievici si Dan Vasilache au sesizat necesitatea strainilor care veneau sa lucreze in Romania, de a beneficia de resedinte de lux, la standarde occidentale. Astfel, au infiintat compania Eurisko, care a avut initial un singur departament, specializat pe segmentul rezidential. Dinamica pozitiva a pietei imobiliare romanesti a condus la extinderea companiei, aceasta reusind in prezent sa acopere toate segmentele pietei, oferind si servicii complexe, integrate, de consultanta si management a activelor imobiliare. Compania are acum zece departamente specializate: birouri, rezidential inchirieri, rezidential vanzari, terenuri si investitii, spatii industriale si depozite, spatii comerciale, dezvoltare regionala, management de proiect, evaluare, precum si marketing si publicitate.

Gabriel Marchievici, managing partner la Eurisko declara: Evolutia spectaculoasa pe care a avut-o compania in acesti opt ani, reflectata in cresterea cifrei de afaceri de la an la an si prin cresterea numarului de angajati - avand astazi peste 80, ne-a asigurat o pozitie solida pe piata si ne-a facut sa ne orientam catre o mai mare implicare sociala, pentru noi aceasta fiind o treapta superioara in derularea afacerii. Astfel, la inceputul anului am initiat programul national Urban Concept, in care Eurisko participa activ la promovarea initiativelor si oportunitatilor administratiilor locale in domeniul dezvoltarii urbane, pentru atragerea de investitii si de parteneri puternici. Tot in acest an am initiat si primul program de master din Romania, in domeniul analizei si evaluarii imobiliare, in colaborare cu Academia de Studii Economice din Bucuresti.

De-a lungul anilor, Eurisko a impus ca valori principale, care i-au conturat imaginea de brand de valoare: profesionalismul, increderea, parteneriatul si eficienta in afaceri, concretizate prin incheierea unor tranzactii de referinta pe piata romaneasca. Compania a inregistrat o cifra de afaceri la primele opt luni ale anului 2005, de peste 1,8 milioane de Euro.

Printre clientii Eurisko se numara: Alpha Bank, Avon Cosmetics, Citibank, Mobifon, lanul hotelier Continental, grupul Elmec, Ericsson Telecommunications, Generali Group, GSK, ING Bank, Raiffeisen Bank, Tiriac Holdings, cat si numeroase ambasade si consulate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri