Manastirile din Bucovina, cetatile medievale din Transilvania si Delta Dunarii sunt principalele zone carora le lipsesc toaletele pentru turisti, a declarat presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Corina Martin.
"Nu ai unde sa duci un grup de turisti la toaleta nici dupa un tur al Bucurestiului. Am avut patru autocare cu turisti americani care dupa o vizită la Palatul Parlamentului nu au avut unde sa mearga la toaleta pentru ca era duminica si toaletele erau sigilate. Reprezentantii agentiei de turism au ales sa duca turistii la toaleta hotelului Marriott, dar dupa doua autocare s-au sesizat bodyguarzii hotelului", a declarat Martin, citata de NewsIn.

Reprezentanta ANAT a precizat ca este nevoie de amplasarea a catorva mii de toalete in regiunile turistice din Romania.

Reprezentantii ANAT atrag atentia si asupra toaletelor insalubre din barurile si restaurantele de pe Litoral si din zonele turistice montane.

"Cei opt presedinti ai directiilor regionale ANAT vor alcatui in perioada urmatoare un top 100 al zonelor unde nu exista toalete sau acestea se afla intr-o stare deplorabila pentru a putea trage de maneca autoritatile locale pentru a rezolva aceasta problema", a mai declarat Martin.

Presedintele ANAT a precizat ca cinci luni reprezinta o perioada de timp rezonabila pentru a rezolva aceasta problema.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri