Compania aeriana Carpatair lanseaza bilete la tarife incepand de la 35 euro plus taxe (doar dus) catre 5 destinatii de carnaval din Europa.
Tarifele difera in functie de orasele de origine: 35 euro plus taxe din Timisoara, 45 euro plus taxe din din Bucuresti, Cluj – Napoca, Craiova, Oradea, Sibiu si 55 euro plus taxe din Bacau, Cernauti, Chisinau, Constanta, Iasi, Lviv, Odesa, Suceava.

Campania se adreseaza clientilor care doresc sa viziteze oricare din cele 5 orase ale Europei in care au loc Carnavaluri in luna februarie: Venetia – Italia (6 feb – 16 feb), Munchen – Germania (7 feb – 16 feb), Viareggio – Italia (7 feb – 17 feb), Koln – Germania (11 feb – 17 feb) si Patras - Grecia (15 feb – 20 feb).

Perioada de vanzare a biletelor este 18 ianuarie – 20 februarie 2010, iar perioada de calatorie este intre 06 - 20 februarie 2010.

„Luna februarie este luna Carnavalurilor, o perioada in care din ce in ce mai multi romani aleg sa viziteze si sa petreaca in orasele europene care organizeaza astfel de festivitati. Prin aceasta campanie venim in intampinarea acestora, oferindu-le preturi de sarbatoare pentru oricare din cele cinci orase in care au loc Carnavaluri Europene”, a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte marketing & vanzari Carpatair.

Compania mai are in pregatire o campanie promotionala cu ocazia Valentine’s Day precum si una care vizeaza reduceri substantiale in fiecare zi pentru una din destinatiile operate.

Carpatair este cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est (opereaza in principal pe piete regionale de nisa).

In urma aplicarii cu succes a conceptului “hub&spoke” (nod de transport aerian prin care pasagerilor li se ofera conexiuni de zbor pe toata reteaua de destinatii ale unui operator), Carpatair a reusit sa dezvolte la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania.

In prezent, Carpatair opereaza peste 250 de zboruri regulate pe saptamana, catre 30 de destinatii din 6 tari.

Linia aeriana este cel mai mare operator aerian pe relatia Romania - Italia oferind cel mai mare numar de destinatii din cele doua tari (10 din/in fiecare tara), precum si cel mai mare numar de zboruri - 94 pe saptamana.

Citeste si: Top promotii practicate de companiile aeriene la inceput de an
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri