Actionarii companiei Delta Nature Resort, proprietara primului complex de lux din Delta Dunarii, intentioneaza sa-si extinda activitatea in restul tarii prin crearea unui lant de astfel de centre, situate in special in vecinatatea unor obiective turistice din patrimoniul mondial, dar si in Bucuresti.


"In acest moment, suntem in discutii cu potentiali investitori din Londra. In prima faza a acestui proiect ne orientam spre proprietati din Transilvania, Maramures, din zona Sucevei si suntem interesati de refacerea statiunii Borsec, ca centru balnear.


Totodata, suntem interesati de un hotel din Bucuresti pentru a completa lantul", a declarat presedintele si unul dintre actionarii companiei, Diwaker Singh (fost presedinte al operatorului de telefonie mobila TeleMobil). Potrivit acestuia, investitiile in acest proiect vor fi derulate de o alta companie, la care vor fi actionari majoritatea celor din Delta Nature Resort.
In actionariatul firmei se numara printre altii compania britanica Danube Delta Holding Limited (60,3%), Radu Georgescu - presedintele grupului Gecad, oamenii de afaceri Nicolae Ratiu, Ben Goldsmith si Michael Randomir, acesta din urma detinand par-ticipatii la firma britanica Marks & Spencer.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri