Comentarii pe articolul Dacia cheama in service modelele Logan produse pana in 2007 (Update)


Coroziune Dacia Logan

Adrian Manea la 18 Ianuarie 2008, ora 13:44
coroziune dacia logan
Cred ca ar trebui sa fiu primul chemat pentru aceste verificari, deoarece la nici 1 an de zile de la cumpararea unui logan la usa soferului PE INTERIOR a aparut un punct de rugina.E o poveste lunga pe care daca as fi dezvaluit-o presei cred ca ar fi adus mari prejudicii . Eu sunt totusi roman
Benone Dumitroiu la 18 Ianuarie 2008, ora 16:01
Eu ar trebui sa fiu fericit ca nu mi-a aparut rugina chiar asa de repede.Sunt posesorul unui logan din martie 2005,care acum are destula rugina,pe exterior.Plus se poate ingheta in el din cauza garniturilor de la portiere,care numai etanseaza si lasa sa patrunda frigul de afara,asta inca de anul trecut.Am fost in luna noiembrie 2007 la dacia service,dar nu aveau in depozit garnituri.Astea sunt masinile romanesti?Dacia tot Dacie ramine?As vrea sa ma fi inselat,dar,din pacate nu.
Marian la 5 Septembrie 2008, ora 16:39
Am luat un Logan nou in aprilie 2005 dar sunt foarte dezamagit de el pentru ca la nici o luna i-am schimbat caseta de directie. In fine, acele probleme s-au rezolvat dar acum a inflorit toata daca pot spune asa a aparut rugina, am fost cu ia la o reprezentanta Dacia si mi-a spus ca asta este si o sa-i faca o ceruire gratuita. I-am facut-o dar degeaba, rugina a inceput sa apara mai rau. Nu este posibil ca o masina care am dat pe ia aproape 9000 euro in 3 ani sa arate in halul acesta cu 42000 km la bord. Cine poate sa ma ajute si pe mine sa iau legatura cu un mare sef al acestei compani, sa vad ce se poate rezolva?

Virgil la 19 Mai 2009, ora 19:56
am logan din 2005,40000 km, deja a ruginit imbinare prag-inchidere portbagaj-si la busonul de alimentare cu benzina.Pacat ,ma gandeam sa iau un alt logan mai dotat in viitor dar m.am invatat minte.

  Inapoi la articolul Dacia cheama in service modelele Logan produse pana in 2007 (Update)

Setari Cookie-uri