Comentarii pe articolul Cu ce provocari se confrunta Amway Romania in 2009


Parere

Popescu Adrian la 31 Martie 2009, ora 00:46
Amway , o afacere care eu as prefera sa dispara din Romania . Definitiv .
Andrei la 4 Aprilie 2009, ora 08:46
Nu se poate invers? Mie imi plac produsele si sistemul. Asa ca ce ai cu ei?
Eugen la 9 Aprilie 2009, ora 01:17
Stimate Domnule Adrian Popescu,

Probabil ca ati fost agresat cu o pasta de dinti superconcentrata sau cu un detergent ecologic. Daca as fi patit ca Dumneavoastra, probabil ca as fi reactionat la fel ca Dumneavoastra.

Personal, va inteleg si va respect parerea. Nu inteleg, insa, de ce nu va doriti sa dispara firme ca "Roman Brasov" care produce in continuare autocamioane poluante si necompetitive, ranindu-va pe Dumneavoastra, pe copii si nepotii Dumneavoastra.

N-am nimic cu "Roman", exemplele pot fi multiple...

Eu spal cu detergent ecologic de 3 ani si curat si conductele vecinilor, pentru ca stau la et. 10. Atat cele de la baie, caci spal cu SA8 cat si cele de la bucatarie multumita lui Dish Drops(produse Amway). Nu afectez mediul si va respect pe Dumneavoastra, cat si copii si nepotii Dumneavoastra... Poate nenascuti inca!

Amway este o afacere, asa cum ati sesizat si Dumneavoastra, una dintre cele mai cinstite din toata lumea, o afacere ce functioneaza foarte bine in conditiile unei crize mondiale acute. In plus, valorile pe care se bazeaza aceasta companiei si oamenii angajati sau partenerii de afacere sunt de o integritate morala buna de dat exemplu oricui si oricarei organizatii!

Poate ca nu stiti... dar Amway implineste anul acesta 50 ani! O companie cu 50 ani de activitate si o cifra de afaceri de peste 8,2 miliarde USD nu se poate baza pe "fum" sau pe "artificii"! Cand am inteles ca exista peste 3.000.000 de Intreprinzatori asociati cu Amway mi-am zis ca "oi fi eu destept, dar nici cei peste 3.000.000 n-or fi prosti"!

Nu-mi dau seama ce ati vazut si nici ce stiti despre Amway! Insa modul in care ORICE om normal isi poate crea propria afacere si propria sursa de venit, INDEPENDENTA de cursul valutar, guvernul de la carma tarii sau de parerea vecinului, este demn de toata lauda! Din punctul meu de vedere, se putea chema oricum aceasta companie. Atata timp cat este singura ce plateste bonusurile la timp si te poti baza pe banii incasati pentru a face alte plati si pentru a iti creste in siguranta copii...

Personal, va doresc succes in ceea ce faceti si sunt foarte sigur ca veti ajunge la un moment dat sa faceti cumparaturi pe internet, pentru ca aceasta e tendinta, oricum! Intrebarea este: veti avea o afacere cu acel magazin sau doar veti face parte dintr-o afacere... Depinde din afacerea cui...

Cu stima,

Eugen Preda

PS. Salutari Andrei! Vei ajunge la performante mari in acest proiect. Ai doar doua variante sa nu reusesti: sa nu te inscri sau sa te lasi! Cum inteleg ca iti plac produsele si sistemul iti doresc sa nu renunti NICIODATA! GO !

  Inapoi la articolul Cu ce provocari se confrunta Amway Romania in 2009

Setari Cookie-uri