Comentarii pe articolul Ce trebuie sa faci pentru a te reangaja


Competenta si pretul succesului

Chiriac Veronica Laura la 15 Iunie 2009, ora 13:14
La pasul 4 se recomanda gasirea unei persoane din "interior", si asa vei fi sigur ca CV-ul ajunge unde trebuie si vei primi, in acelasi timp, si informatii utile referitoare la firma, job, etc. Acest mod de a-ti gasi un job nu cred ca ar trebui sa fie mentionat. Incurajeaza un alt mod de recrutare: pilele si cunostintele. In acest mod, nu toti au sanse egale, iar obtinerea unui job ar trebui sa se faca pe baza competentei si profesionalismului unui candidat, si nu a norocului de a gasi "omul de legatura", care sa faciliteze promovarea CV-ului. Nu stiu, cel putin asa vad eu lucrurile. Ce se intampla cu cei care nu reusesc sa-si gaseasa un om din "interior"? Sunt sortiti esecului inainte de a-si juca sansa la job- ul mult visat?

Cu stima,

Laura Chiriac

Moisescu Gabriel la 13 Aprilie 2010, ora 14:49
chiar mai crece cineva ca fara "omul din interior" se poate angaja/
Mesina Florentina-Anca la 13 Aprilie 2010, ora 15:09
Fabulatii... Eu implinesc aproape 1 an de cand sunt in somaj. Am implantat CV-ul pe o multime de posturi similare celui avut anterior sau chiar posturi pentru care nu sunt calificata. Si degeaba... Ce e mai rau, nimeni nu spune ca s-a ajuns la a se plati spaga in cadrul unui interviu pentru ocuparea unui post oarecare, care mai este si prost platit (am patit-o recent). Nimeni nu spune ca, dupa varsta de 40 de ani, oricat de calificat ai fi si cata experienta ai acumulat in timp, nu te mai angajeaza nimeni. Este penibil... sa vrei sa muncesti si sa nu poti patrunde pentru ca n-ai nici o pila sau, mai frumos spus, "om de legatura". Si sunt o multime de posturi neocupate tocmai din aceasta cauza. Nu toti "pilosii" sunt si calificati si multe firme prefera sa mearga in pierdere sau sa suplimenteze volumul de munca si de ore (neplatite, bineinteles, la valoare) pentru angajatii pe care-i are. A gasi un loc de munca in zilele noastre a devenit un lux, oricat de concis si bogat ar fi CV-ul. In definitiv, CV-ul este, practic, oglinda, cartea de vizita, valoarea fiecarui om de pe aceasta planeta. Mai putin in Romania...
M Silviu la 14 Aprilie 2010, ora 16:26
Mi se pare deplasat ...acest articol. In conditiile in care acum daca o companie scoate un post de angajare la mezat ... in primele doua zile vin 2000 de cv-uri..Ce spuneti in acest articol e SF .Poate fi realitate peste vreo trei ani cand un anunt de angajare nu va mai fi cine stie ce.MAREA PROBLEMA E CA O TOT SCALDAM DE AZI PE MAINE..Unde sunt acele " LOCURI DE MUNCA" ?? Cand or sa fie poate ca ...acest articol ne va fi util.Pana atunci ....laudabila initiativa.

  Inapoi la articolul Ce trebuie sa faci pentru a te reangaja

Setari Cookie-uri