Comentarii pe articolul Ce cred managerii din Romania despre Euro 2008


,,Suntem si noi in rand ... cu Europa"

Elena Hurduc la 18 Iunie 2008, ora 15:45
,,Suntem si noi in rand ... cu Europa"
Eu nu cred ca prezenta romanilor in tribunele EURO 2008 inseamna ca avem o clasa de mijloc infloritoare si mai ales o economie competitiva cu a celorlalte tari .Daca noi, cei care lucram in educatie, reprezentam {sau ar trebui sa reprezentam }clasa de mijloc, aflati ca e destul de greu de trait din salariul de mizerie pe care il primim. Ne amagiti cu tot felul de statistici ca economia merge, ca maine va fi mai bine ca azi...Va e rusine sa spuneti lucrurilor pe nume,ca o armata de indivizi sunt platiti cu bani multi si nu fac nimic pentru a face ordine in tara asta.! Pentru ca exista coruptie in asa hal e tara asta de bolnava ca ar trebui, ca sa se vindece, s - o izolam si s - o lasam sa se autodistruga. Din cine este alcatuita clasa de mijloc in tara asta? Din bietii romani plecati sa slugareasca pe alte meleaguri pentru ca banii pe care ii primeau in tara nu le ajungeau sa - si plateasca datoriile pe la banci? Intereseaza pe cineva drama copiilor din tara asta care au parintii plecati in strainatate ?Le reda cineva bietilor parinti ,bucuria de a fi alaturi de copii lor la bine sau rau?Va simtiti bine, acolo ,sus,cand faceti calcule adunand banii proveniti din munca nenorocitilor, slugi prin toata lumea dar nu socoteste nimeni care va fi pretul pe care - l vom plati peste ceva timp pentru ca nici o planta nu creste fara sa - i acorzi atentie dara - mi - te un copil ! Cred ca e timpul sa fim realisti si sa nu credeti ca absenta unui comentariu pe marginea unui articol inseamna ca lumea da un verdict favorabil celor scrise acolo. Uneori, de indignare, nici nu stii ce sa - i spui celui care incearca sa ne ia de fraieri.
Ciprian Roibu la 23 Iunie 2008, ora 10:05
Draga doamna Hurduc,

Dumneavoastra, intelectualii, nu faceti parte din clasa de mijloc... Dumneavoastra constituiti elita societatii, si este cu atat mai regretabil sa citesc o asemenea concluzie din partea dvs... In alta ordine de idei, prezenta numeroasa se datoreaza in mare masura romanilor de peste hotare, pentru ca in tara nu au fost disponibile prea multe bilete.... Asa ca economia noastra, cea in continua crestere, e sustinuta, fapt dovedit inca o data, de neinspirat numitii "capsunari"... asa ca de, ne merge bine:)
Elena Hurduc la 23 Iunie 2008, ora 18:26
Stimate domn, Inteleg din mesajul transmis, ironia si presupun ca nu lucrati in invatamant si nici nu aveti rude, cunostinte in acest sector de activitate. Nu numarul mic al biletelor ar fi fost motivul pentru care un slujitor al scolii nu ar fi ajuns la acest eveniment sportiv european, ci faptul ca biletele se plateau in euro iar salariile noastre sunt in moneda nationala. Si daca un profesor cu definitivat, cu ore suplimentare si salariu de merit are doar aproximativ 1000 lei / luna, de ce ar mai visa la lucruri imposibile! Dar,asa e, ne merge bine....

  Inapoi la articolul Ce cred managerii din Romania despre Euro 2008

Setari Cookie-uri