Comentarii pe articolul Presedintele vrea sa elibereze 1,5 miliarde de euro pentru investitii


1,5 miliarde euro pentru investitii

Cotan Dorel la 10 Septembrie 2010, ora 09:39
Incep sa va apreciez domnule Basescu ! Daca reusiti aceasta performanta, inseamna ca a meritat efortul si meritati sa ramaneti in frunte, dar acesti 1,5 miliarde sa mearga real in investitii. In acest fel s-ar porni roata economiei, care ar mai atrage fonduri europene pentru investitii si ar genera locuri de munca, comenzi pentru sectorul privat si revenirea din criza ar fi mai rapida. Un lucru sa tineti cont: Nu omorati firmele private ! creati facilitati fiscale pentru ca sa poata supravietui, ca altfel toata tara merge pe rapa. Cel mai important este TVA-ul care la ora actuala suntem obligati sa-l platim in avans, desi noi nu am incasat banii. Am de incasat bani de la stat, pentru investitii pe care le-am facut 100% e banii mei si pedasupra ca nu am primit banii, am fost obligat sa platesc TVA 24% si Impozit 16% - in total inca 40% pe langa inestitie fara ca eu sa incasez. Rusine pentru acest sitem dezastruos ! ne omorati in felul acesta. Daca nu platit la timp banii catre firmele private care va fac lucrari, macar asteptati si voi cu TVA-ul si Impozitul, pana dupa ce faceti plata. Asa ar reusi mai multe firme sa supravietuiasca.

ASTEPT URGENT ACEASTA RECTIFICARE FISCALA !

DOREL COTAN

  Inapoi la articolul Presedintele vrea sa elibereze 1,5 miliarde de euro pentru investitii

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile