Comentarii pe articolul Cat trebuie sa economisesti anual pentru a trai decent la pensie?


teorie

Ana Ana la 22 Septembrie 2010, ora 14:08
e o teorie frumoasa, si nu sutn i nmasura sa le comentez eu veridicitatea insa realitatea mea si a multora romani nu concorda cu cele spuse in articol .As intreba semnatarul articolului urmatoarele : daca cunoaste ca acum douazeci de ani posibilitatea de a avea o pensie asigurata nu era o chestiune care sa -ti ridice intrebari si rezolvari ...asa cum bine era stiut cine avea un loc de munca si un nr de ani munciti era asigurat!2)avand azi o varsta incadrabila celor de 40 de ani ,cum as putea eu economisi pe an 2900 de euro ? cand aceasta suma ar fi necesara sa pun la pusculita 241,66 de euro pe luna cand in conditiile de saarizare de astazi unde media nu trece de 1000 ron ceea ce presupune i ncazul fericit in care as avea acesta retributie (si nu o am! ), intreb...cu ce sa platesc toate utilitatile , medicamentele , metroul , hrana cea de toate zilele ? din ce as trai? daca as face asta as muri si daca as muri nu mai am nevoie de o pensie sau de o suma care sa-mi asigure traiul la batrinete.
cred ca e necesar sa ne obisnuim cu gandul ca atunci cand n u v-om mai putea gasi solutii pentru un trai decent posibilitatea suprimarii vietii e cea mai simpla si necostisitore solutie.Restul e doar demagogie fara un suport real!

  Inapoi la articolul Cat trebuie sa economisesti anual pentru a trai decent la pensie?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile