Comentarii pe articolul EON, Deutsche Telekom si Bayer, pe Bursa de la Bucuresti. Care sunt perspectivele?


Bursa de la Bucuresti

Horatiu la 16 Iunie 2011, ora 10:19
Se tot vorbeste de "atragerea investitorilor"...haideti sa va dau un citat din sectiunea "Termeni si conditii de utilizare", de pe situl oficial al bvb:
"...furnizarea informatiilor catre utilizatori se face in formatul de baza neprelucrat ("as is"), fara nici un fel de garantii din partea B.V.B.; de asemenea, B.V.B. nu raspunde pentru realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor continute pe acest site..."; sau "B.V.B. isi declina expres orice raspundere (delictuala, contractuala sau de alt tip) cu privire sau in relatie cu oricare parte a continutului acestui site." Poftim ?! Pai atunci de ce l-ati mai facut ?
La fel, S.S.I.F.-urile, care nu doar ca nu isi asuma nici o responsabilitate si nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate, dar nu isi asuma nici macar accesul neautorizat in serverele lor.
Regulamentul CNVM nr. 32/2006 duca-se...cui ii pasa de el ?!

  Inapoi la articolul EON, Deutsche Telekom si Bayer, pe Bursa de la Bucuresti. Care sunt perspectivele?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile