Comentarii pe articolul Anca Covaciu, Zentiva: Salariul unui entry level porneste de la 600 de euro


Vorbesti prostii, cucoana!

Alexia la 15 Iulie 2008, ora 14:44
Vorbesti prostii, cucoana!
1. Un reprezentant medical din zona de vanzari nu este mai mult decat un comis voiajor care vinde medicamente. Nu trebuie sa fie musai medic sau farmacist. Te asigur ca si un biochimist, inginer chimist, inginer specialist pe industrie alimentara se poate descurca.
2. La medicina, farmacie, stomatologie ar fi bine sa se duca numai tineri plini de vocatie. In realitate, se duc tineri care provin din familii cu stare, care pot sa le finanteze niste studii cu taxe de peste 1200 euro pe an. Sa fim seriosi! Medicinisti intrati la "private" fara examen, pe baza de concurs de dosare!!! Halal vocatie!
Maresi Nicolae la 15 Iulie 2008, ora 15:48
E, ok, salariu! dar stiti cum este cu job-urile din vanzari, azi esti, maine nu mai sti daca mai esti, pt ca manageri nostri vor din ce in ce mai mult in fiecare zi, si piata din Romania e cam saturata, si ce faci? din salariu acela de 700 euro mai iei ceva penalizari de vreo 300 si unde ajungi? Pleci ca nu poti sa stai sa-si bata joc de tine asa pe fata. Doar oricine poate fii inlocuit, de aceia s-a ajuns la criza de personal, nu ai o siguranta in job-urile din vanzari! Asa ca ..... cine este de vina???
Marius la 16 Iulie 2008, ora 01:23
Tocmai pentru ca nu ai siguranta ai salariul mai mare. Daca nu esti sigur pe calitatile tale de ati negocia salariul, cum vrei sa fie firma sigura de calitatile tale de a negocia o vanzare?
Vrei siguranta? Angajeaza-te cu minimul pe economie si iti garantez eu ca nu o sa iti mai scada!!
Albu Virgil la 16 Iulie 2008, ora 08:33
Dar intrebarea e cat are salar zana? nu ii crapa un pic pielea pe fata de rusine?
Traian la 12 August 2008, ora 21:25
Oameni buni, este publicitate si atat; doamna este atat de disperata sa faca angajari incat ar lua pe orcine, de pe strada, dulgheri, matriteri nu conteaza, trebuie umpluta schema de personal. Trebuie ca sefii sa aiba pe cine conduce, altfel isi pierd obiectul de activitate si implicit joburile. Aceasta companie are o grava problema de incredere si de aceea lipsa de personal. Intrebarea care se pune este de ce nu vrea nimeni sa se angajeze sau sa ramana in aceasta companie.
Doamna Covaciu stiati ca 85% din cei care isi dau demisia, pleaca din cauza sefului? A, era sa uit si dumneavoastra sunteti sef.
Decebal la 24 August 2008, ora 20:57
Traian cam are dreptate: Zentiva chiar are o problema in privinta credibilitatii; am prieteni care lucreaza in domeniul Pharma si mi-au spus ca nici in ruptul capului nu ar lucra in aceasta companie. De la un amic care lucreaza in Zentiva stiu ca anul trecut Zentiva s-a "debarasat" de o parte din angajati, pentru ca nu mai putea sustine schema de organizare. Si atunci unde mai sunt provocarile oferite de companie?

  Inapoi la articolul Anca Covaciu, Zentiva: Salariul unui entry level porneste de la 600 de euro

Setari Cookie-uri