Colectiv: zeci de mii de persoane, in strada. Cer demisii

/     04.11.2015

Mii de oameni erau asteptati in aceasta seara de la ora 18:00 in Piata Universitatii la un mars prin care s e cere demisiile celor responsabili de tragedia din Colectiv. Marsul care a pornit de la Universitate a scos insa in strada zeci de mii de persoane. Cele mai recente cifre arata ca in strada au iesit peste 30.000 de persoane.

UPDATE: 22.48

In strada sunt aproximativ 35.000 de oameni, potrivit unor declaratii neoficiale ale jandarmilor. O parte sunt in fata Palatului Parlamentului, iar altii in fata Primariei Sectorului 4.

Update 20:30

Oamenii inca vin spre protest. Multi direct de la birou. Se scandeaza "NU plecam pana NU plecati", "Demisia", "Jos Oprea", "Jos Ponta", "Piedone nu uita, a venit si vremea ta". Intre timp, cu peste 10.000 de oamenii in fata Guvernului, Victor Ponta l-a demis pe seful ANPC. Acesta era in direct la Digi TV cand a aflat decizia premierului.

CNA cere posturilor sa nu difuzeze ceremoniile funerare ale victimelor

/     04.11.2015

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) recomanda televiziunilor sa nu filmeze si sa nu difuzeze imagini de la priveghiurile si de la ceremoniile funerare ale victimelor tragediei din clubul Colectiv.

Recomandarea a fost adoptata cu unanimitatea membrilor CNA prezenti la sedinta de marti (Rasvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Laura Georgescu, Viorel Buda, Lorand Turos si Florin Gabrea), la propunerea lui Gabriel Tufeanu. Consiliul National al Audiovizualului va monitoriza daca televiziunile respecta aceasta recomandare, scrie Mediafax.

CNA a decis sa faca aceasta recomandare tuturor televiziunilor dupa ce a primit un apel de la familia lui Mihai Alexandru si cea a Catalinei Ionita, victime ale tragediei din clubul Colectiv, care a fost transmis luni si presei.

Cele doua familii au facut un apel la decenta si discretie, cerandu-le reprezentantilor institutiilor publice, mass-media, societatii civile si persoanelor particulare sa respecte dreptul la intimitate al familiilor indoliate. "Familiile cer presei sa se abtina de la a filma, transmite, prelua si afisa imagini de la priveghi si de la ceremoniile funerare, ca o dovada de respect pentru memoria Catalinei si a lui Mihai, precum si pentru durerea familiilor", se spune in acest apel.

Medicii spun ca nu au mai vazut arsuri ca cele din Colectiv

/     04.11.2015

Aerul din clubul Colectiv continea o combinatie de otravuri greu de imaginat care a cauzat intoxicatie si arsuri cum medici cu o indelungata experienta nu au mai vazut, potrivit doctorilor Ioan Lascar si Dan Enescu.

Seful Clinii de chirurgie plastica de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascar, a declarat luni seara ca Universitatea Politehnica a facut o evaluare a compozitiei aerului din Colectiv, ce a relevat "o combinatie de otravuri cum greu si-ar fi imaginat cineva ca exista", respectiv de monoxid si dioxid de carbon, monoxid si dioxid de azot, acid cianhidric, acid clorhidric, toluen si xilen, potrivit Mediafax.

Astfel, chiar daca initial au plecat pe picioare de la club, ranitii au avut apoi o stare de rau. Totodata, cei spitalizati au o evolutie imprevizibila, nemaiintalnita, si in cazurile in care arsurile nu sunt foarte extinse, potrivit medicului.

Companii si institutii publice, vizate in ancheta tragediei Colectiv

/     04.11.2015

Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, luni seara, ca incepand de sambata au fost audiate 40 de persoane in cazul incendiului de la clubul Colectiv si ca ancheta se efectueaza pe toate palierele, atat la companii private, cat si la institutii publice.

Intrebat de jurnalisti de ce s-a schimbat incadrarea in acest caz, din omor calificat in ucidere in culpa, Nitu a explicat ca procuroii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, unde a fost deschis dosarul, fiind sesizati cu privire la un incendiu in urma caruia au rezultat persoane decedate si persoane vatamate grav, au inceput urmarirea penala pentru omor calificat.

"Probele ulterioare au stabilit cauza, modul de propagare si cauza deceselor victimelor, astfel ca s-a stabilit ca modalitate de vinovatie, de savarsire a faptei, culpa, si nu intentia", a precizat Nitu. Intrebat daca au fost identificati cei care au furnizat artificiile folosite in timpul concertului, Nitu a aratat ca s-au stabilit identitatile persoanelor si a companiei furnizoare, relateaza Mediafax.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, retinuti

/     04.11.2015

Cei trei actionari ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost retinuti de procurori, fiind acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa, in dosarul privind incendiul in care 31 de oameni au murit si alti aproximativ 200 au fost raniti.

Costin Mincu a fost ultimul retinut, dupa ce, in cursul serii, procurorii i-au retinut pe Alin Anastasescu si Paul Gancea. Cei trei au fost adusi cu mandat, pentru fi audiati in calitate de suspecti, pentru infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, in cazul incendiului din clubul Colectiv.

Cei trei asociati ai firmei care detine clubul Colectiv au ajuns la sediul PICCJ intre orele 14.00 si 14.30, iar la intrare au refuzat sa faca declaratii. Surse judiciare au declarat anterior, pentru Mediafax, ca procurorul de caz de la PICCJ a stabilit ca cei asociati ai firmei care detine clubul Colectiv trebuie sa fie din nou audiati, dupa ce acestia au raspuns intrebarilor anchetatorilor si in noaptea de vineri spre sambata, la scurt timp dupa incendiu.

Doliu: numarul celor decedati la Colectiv a ajuns la 32

/     03.11.2015

O alta tanara, in varsta de 28 de ani, ranita in urma incendiului din Clubul Colectiv a murit, marti, la Spitalul "Sfantul Pantelimon", numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand astfel la 32.

Managerul Spitalului "Sfantul Pantelimon", Gheorghe Popescu, a declarat, pentru Mediafax, ca tanara care a decedat marti diminerata avea arsuri pe aproximativ 50 la suta din suprafata corpului.

Tanara, Andreea Chiriac, avea 28 de ani si era printre cei cinci pacienti care dupa incendiul din Clubul Colectiv a fost dusa, in stare grava, la Spitalul "Sfantul Pantelimon". Numarul persoanelor decedate in urma inendiului din Clubul Colectiv a ajuns astfel la 32. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, peste 50 fiind in stare critica sau grava.

OFICIAL. Cauzele incendiului din Colectiv: ce a condus la tragedie

/     04.11.2015

Incendiul din clubul Colectiv s-a produs ca urmare a faptului ca a fost permis accesul unui numar de persoane mult peste limita admisa a localului, precum si a desfasurarii unui foc de artificii in conditiile amenajarii interioare improprii unor astfel de activitati, arata PICCJ intr-un comunicat, citat de Mediafax .

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) anunta, intr-un comunicat, retinerea celor trei patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, pentru ucidere din culpa.

Parchetul nu precizeaza la ce instanta ii vor prezenta pe cei trei pentru luarea unei masuri preventive. La solicitarea agentiei Mediafax, reprezentantii PICCJ au spus ca vor anunta acest lucru marti dimineata.

In comunicat se arata ca, prin ordonanta din data de 31 octombrie 2015, procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, fiind sesizati cu privire la faptul ca in incinta Clubului Colectiv a avut loc un incendiu in urma caruia au murit mai multe persoane, iar altele au suferit vatamari corporale, au dispus inceperea urmaririi penale cu privire la savarsirea infractiunilor de omor calificat si distrugere calificata, in vederea stabilirii circumstantelor si imprejurarilor savarsirii faptelor.

Sute de persoane, la Centrul de Transfuzie din Capitala

/     03.11.2015

Sute de persoane au venit si luni dimineata sa doneze sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti, dupa ce in week-end au fost aproape 2.000 de donatori in Capitala, coada ajungand acum pana la Piata Victoriei.

Inca de la prima ora, zeci de persoane au venit sa doneze sange pentru victimele tragediei din Clubul Colectiv.

"Coada a ajuns pana la Piata Victoriei. Va trebui sa punem undeva un grilaj. Au fost aproape 300 de oameni inca de la prima ora a diminetii: sportivi, stundeni, oameni din toate categoriile sociale si de toate varstele. Incepand de sambata dimineata de la ora 01:30, cand am deschis centrul si pana luni la 07:30 aveam deja peste 2.000 de donatori in toata Capitala, vorbind aici de Centrul de transfuzie, dar si de spitalele Floreasca, Fundeni si Municipal. In cursul zilei de duminica au fost aproape 800 de persoane care au donat, iar la Municipal - 67, Floreasca - 43 si Fundeni - 35", a explicat directorul Centrului de Transfuzie.

“Eu imi dau demisia. Expirat-ul din Bucuresti se inchide. De astazi nu mai pot sa-mi asum vieti. Sau poate pot. Om vedea”, a conchis acesta.

Clubul Expirat din Capitala se inchide:urmarile tragediei din Colectiv

/     03.11.2015

Clubul Expirat, unul dintre cele mai populare si frecventate cluburi din Bucuresti, se va inchide, la decizia proprietarilor spatiului de entertainment, ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc in clubul Colectiv din Capitala, din seara zilei de 30 octombrie.

UPDATE: Primaria sectorului 5 a declarat ca clubul "Expirat" are o datorie de 1.6 milioane de euro, in taxe pe care nu le-a platit de la infiintare si pana acum. Este vorba despre taxa pe concert, potrivit Directiei de Impozite si Taxe a sectorului 5 si se pare ca reprezentantii clubului au fost chiar luni acolo si au declarat ca vor contesta in instanta suma, potrivit stirileprotv.ro.

Intr-o postare pe reteaua de socializare Facebook, Andrei Sosa (foto mai jos), manager al clubului Expirat & Other Side Club, sustine ca “inca de mai bine de 10 ani a pus viata a mii de oameni in pericol”.

Iohannis: NU putem lasa coruptia sa se intinda pana ucide

/     02.11.2015

Presedintele Klaus Iohannis spune ca in acest moment toata lumea trebuie ”sa invete lectia platita cu atatea vieti”, adaugand: ”Nu mai avem voie sa toleram incompetenta autoritatilor, ineficienta unor institutii si nu mai putem lasa coruptia sa se intinde pana ucide”.

Presedintele Klaus Iohannis a postat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, o inregistrare in care spune ca tragedia din Clubul Colectiv trebuie privita cu toata responsabilitatea, iar coruptia nu mai trebuie lasata sa ucida.

"In aceste momente avem datoria sa invatam o lectie, din pacate platita cu atatea vieti, cu atata suferinta. Nu mai avem voie sa toleram incompetenta unor autoritati, ineficienta unor institutii, nu mai putem lasa coruptia sa se intinda pana ucide. Trebuie sa ne asumam fiecare, pe deplin, rolul de cetateni activi si implicati, care stiu sa actioneze impreuna, pentru ca le pasa de societatea si tara in care traiesc", spuse Iohannis in mesajul adresat romanilor pe Facebook.

Pompierii si Politia vor controala cluburile, discotecile, cinematografele si mall-urile

A inceput ancheta in cazul Colectiv: cum arata planul de actiune

/     02.11.2015

Procurorii de la Parchetul instantei supreme au ridicat, duminica, mai multe documente de la Primaria Sectorului 4 si de la Inspectoratul Teritorial de Munca, in cazul incendiului izbucnit in clubul Colectiv, soldat cu decesul a 30 de persoane si ranirea altor aproximativ 200, spun surse judiciare.

Surse judiciare au declarat, potrivit Mediafax, ca procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) au ridicat in cursul zilei de la Primaria Sectorului 4 si de la Inspectoratul Teritorial de Munca documente necesare anchetei facute in cazul incendiului din clubul Colectiv.

Astfel, de la ITM au fost ridicate documente privind formele de angajare ale salariatilor de la clubul Colectiv, iar de la Primarie, documente privind autorizarea functionarii clubului.

Parchetul instantei supreme arata, intr-un comunicat, ca politistii bucuresteni ridica documente ”apreciate ca fiind utile solutionarii cauzei” de la sediile mai multor institutii publice si private, fara sa precizeze numele institutiilor.

Declaratia clubului Colectiv: 425 metri patrati si 80 de locuri pe scaun

/     02.11.2015

Clubul Colectiv isi desfasura activitatea in baza declaratiei pe propria raspundere, reprezentantii Autoritatii Locale Sector 4 neavand competente in a controla respectarea normelor PSI, sustine Primaria sectorului 4, in declaratie precizandu-se ca in bar/club sunt 80 de locuri pe scaun.

La concertul de vineri seara, unde intrarea a fost gratuita, au asistat circa 350 de persoane, conform estimarilor participantilor. Si la alte manifestari din club au participat sute de persoane, cu mult peste numarul dat de unul dintre actionari in declaratia pe propria raspundere, scrie Mediafax.

Conform documentelor puse la dispozitie de Primaria sectorului 4, declaratia pe propria raspundere este data in 6 noiembrie 2014 de unul dintre actionari, Paul Catalin Gancea, in document precizandu-se ca este vorba despre un bar/club cu o suprafata de 425 metri patrati, care are 80 de locuri pe scaun pentru consumatori.

Primaria sectorului 4 arata ca agentul economic isi desfasura activitatea in baza declaratiei pe propria raspundere, conform careia, erau intrunite conditiile de functionare, specifice pentru fiecare autoritate publica. Declaratia pe propria raspundere a fost cuprinsa in certificatul constatator pentru punctul de lucru, document eliberat la data de 7.10.2014 de catre Registrul Comertului.

Cat costa tratarea unei persoane pentru arsuri 3 luni

/     02.11.2015

Costul tratamentului unei persoane cu arsuri este intre 500.000 si un milion de euro, pentru o perioada de trei luni, cat poate dura perioada necesara vindecarii unui pacient care a suferit arsuri grave, a declarat, duminica, seful Clinicii de Chirugie Plastica a Spitalului ”Floreasca”, Ioan Lascar.

Ioan Lascar a explicat, in cadrul unui gurup de lucru convocat la Guvern de premier, ca din momentul internarii in spital si pana la externare tratamentul unui bolnav cu arsuri grave costa intre 5000.000 si 1.000.000 de euro. El a dat ca exemplu un caz petrecut recent, la Sighetu Marmatiei, in care tratamentul pentru un pacient cu arsuri foarte grave a costat 900.000 de euro. El a adaugat ca tratamentul unui pacient cu arsuri se intinde pe mai multe saptamani si poate depasi chiar trei luni, potrivit Mediafax.

Ioan Lascar a mentionat ca tratamentul unui pacient cu arsuri este mai scump decat un transplant de organe. El a explicat ca numai o alifie cu care se unge un bolnav pe zi costa aprozimativ 1.000 de euro. "Nu conteaza. Ne costa cat e nevoie", a raspus premierul Victor Ponta. In acest context, Ponta le-a cerut ministrului Sanatatii si secretarului de stat Raed Arafat sa elaboreze un program special pentru tratarea si recuperarea bolnavilor cu arsuri, astfel incat acestea sa primeasca finantare de la bugetul de stat. Spitalele Capitalei aveau internati, duminica la pranz, 140 de raniti in incendiul de la clubul Colectiv si doar o singura victima neidentificata, la Spitalul de Arsi, potrivit datelor Ministerului Sanatatii.

Petitii online pentru inchiderea Centrului Vechi si contra Halloween, dupa tragedia din Colectiv

/     02.11.2015

Mai multe petitii online pentru inchiderea si reconsolidarea Centrului Vechi al Capitalei si pentru interzicerea sarbatoririi Halloween-ului in Romania au fost lansate dupa tragedia de vineri din clubul Colectiv, in care si-au pierdut viata 29 de persoane, fiind promovate pe retelele de socializare.

O petitie online pentru inchiderea si reconsolidarea Centrului Vechi al Bucurestiului a fost lansata duminica, fiind semnata pana in prezent de peste 200 de persoane. "Vrem sa ne simtim in siguranta atunci cand renuntam la stat in fata televizoarelor si a emisiunilor servite de media pentru o seara 'in oras'. Suntem tineri si ne place sa socializam fie virtual, fie in realitate. Cu totii stim ca Centrul Vechi atrage cei mai multi clienti, atat straini, cat si romani. De ce sa stam cu inima cat un purice ca in orice moment pot cadea cladirile vechi? De ce sa fim noi victimele sistemului acestuia neglijent, corupt, cu sete de spagi si profit? De ce sa fim noi urmatoarele victime? Din pacate, la noi in tara, este nevoie de o tragedie ca cea de vineri seara, 30 octombrie, pentru a schimba ceva, pentru a iesi unele nereguli la suprafata. Haideti sa schimbam ceva pentru noi, pentru cei care frecventam acele locuri!", se spune in aceasta petitie, publicata pe site-ul petitieonline.com si promovata pe reteaua de socializare Facebook, potrivit Mediafax.

Aproximativ 7.000 de oameni au participat la marsul de comemorare a victimelor din Colectiv

/     02.11.2015

Aproximativ 7.000 de oameni au participat duminica la un mars de comemorare a victimelor incendiului din clubul Colectiv, acestia ajungand la local, in fata caruia se aflau alte aproximativ 2.000 de persoane venite sa aduca un ultim omagiu celor disparuti.

Coloana de oameni s-a indreaptat spre Piata Unirii, ocupand carosabilul pe bulevardul I.C. Bratianu pe acest sens de mers. Circulatia auto a fost restrictionata.

Oamenii au venit, dand curs apelului de participare la acest eveniment comemorativ, lansat cu o zi in urma pe Facebook. ”Am venit aici in primul rand pentru ca suntem oameni. Este inadmisibil ce s-a intamplat”, spune o femeie aflata in Piata Univesitatii. Intrebata cine este de vina pentru aceasta tragedie, ea a raspuns: ”In primul rand lacomia nelimitata a oamenilor, a celor care isi permite sa faca orice pentru a aduna cat mai multi bani”, potrivit Mediafax.

Medic israelian, despre victimele de la Colectiv: N-am vazut o asemenea tragedie in toata cariera mea

/     02.11.2015

Doctorul Yarom Shoham, venit din Israel pentru a ajuta la tratarea victimelor incendiului din clubul Colectiv, a declarat ca nu a vazut "o asemena tragedie" in toata cariera sa.

"Nu am vazut o asemenea tragedie in toata cariera mea, nu asa. (…) Imediat ce am auzit de incident ne-am oferit ajutorul. Era nevoie de ajutorul nostru si de asta suntem aici. Am ajuns aici azi noapte", a spus doctorul, care acum ii ajuta pe medicii de la Spitalul Bagdasar, scrie Mediafax.

"In aceste conditii este foarte greu pentru mine sa spun ce cred ca se va intampla cu acesti pacienti. Stiu ca sunt tratati foarte bine aici, iar echipele din spital fac o treaba minunata si muncesc foarte eficient non-stop pentru a trata acesti pacienti si toti speram sa obtinem cele mai bune rezultate", a spus dr. Shoham.

Doctorul israelian a venit la Bucuresti pentru a trata pacientii de la Bagdasar cu NexoBrid, un produs care inlocuieste interventiile chirurgicale in cazul pacientilor cu arsuri. "Am venit sa ne oferim ajutorul si expertiza in utilizarea NexoBrid, un produs care inlocuieste interventia chirurgicala pentru arsuri grave. Noi avem experienta cu acest produs si am venit sa oferim NexoBrid si ajutorul nostru in folosirea sa. Este folosit acum in spital. Acesta permite tratarea mai multor pacienti decat ar fi posibil cu interventii chirurgicale. Toti pacientii vor fi tratati azi, acesta este obiectivul, sa tratam toti pacientii, sa decidem care dintre ei are nevoie de operatie sau tratament cu NexoBrid si sa-i tratam pe toti. Ar fi imposibil sa facem acest lucru doar cu interventii chirurgicale", a spus doctorul.

Medic la Urgenta: Nicio pedeapsa nu ii va aduce inapoi pe cei ce au murit

/     02.11.2015

Un medic de garda de la Spitalul Universitar de Urgenta scrie ca tinerii raniti in incendiul din club ajunsi vineri noapte la unitatea medicala aveau rani grave si spune ca respira inca fumul adus o data cu ei. "Nicio pedeapsa nu-i poate intoarce pe cei care au plecat. Dar avem nevoie de adevar".

"M-am intors acasa dupa cea mai grea garda din experienta mea de medic chirurg. Asta noapte am coordonat garda Sectiei de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Mi-e greu sa scriu, dupa suferinta pe care am vazut-o in ultimele ore. Povesti de viata intoarse ori distruse din cauza iresponsabilitatii si a coruptiei. Imaginile nu pot surprinde tot iuresul ultimelor ore, emotia, dar si determinarea pe care le-am simtit in lupta noastra cu chinurile lor. Respir si acum din fumul pe care l-au adus odata cu ei", scrie pe contul sau de Facebook dr. Ina Petrescu, de la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, potrivit Mediafax.

Banicioiu: 80-90 din cele 146 de victime din Club Colectiv sunt in stare grava

/     02.11.2015

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, duminica, ca 80-90 de persoane din cele 146 care sunt spitalizate la acest moment in urma incendiului din Clubul Colectiv sunt in stare grava sau critica.

"Ieri vorbeam de 35 de pacienti in continuare in stare critica, din cei 146 de internati. Dar numarul pacinetilor in stare critica si foarte grava se apropie de 80 - 90", a mai spus ministrul Banicioiu, prezent la Spitalul de Urgenta Floreasca, precizand ca un singur pacient din Spitalul de Arsi nu a fost inca identificat, scrie Mediafax.

Ministrul a mai spus ca de la Spitalul de Urgenta Floreasca vestile sunt bune, precizand ca starea celor 15 pacienti internati in aceasta unitate este stationara.

Intrebat despre cele doua victime decedate, Banicioiu a spus: "Din nefericire, alte doua persoane in stare critica au decedat duminica dimineata.

Cele mai grave incendii produse in cluburi de noapte din lume in ultimii 75 de ani

/     02.11.2015

Agentia Associated Press prezinta o cronologie a celor mai grave incendii produse in cluburi de noapte din lume in ultimii 75 de ani, dupa tragedia de vineri seara de la Clubul Colectiv din Bucuresti, soldata cu 27 de morti si aproximativ 180 de raniti.

- ianuarie 2013: Un incendiu a provocat moartea a peste 200 de persoane la clubul Kiss din orasul Santa Maria, din sudul Braziliei. Anchetatorii au afirmat ca spuma antifonica de pe tavan a luat foc si a emis gaze toxice care au ucis rapid participantii la o petrecere studenteasca.

- decembrie 2009: Aproximativ 152 de persoane au murit intr-un incendiu izbucnit in clubul Khromaya Loshad (Calul Schiop) din Perm, in Rusia. Flacarile s-au declansat cand un foc de artificii a aprins tavanul de plastic decorat cu ramuri.

- ianuarie 2009: Un foc de artificii de Revelion a declansat un incendiu in clubul Santika din Bangkok, Thailanda, provocand moartea a 67 de persoane si ranirea multor altora. Victimele au suferit arsuri grave si au inhalat fum, dar multe persoane au murit strivite.

Protest pe Facebook impotriva patronilor de baruri si cluburi

/     02.11.2015

Actiunea "Nimeni in cluburi! Astazi nu iesim in club!" a fost demarata pe Facebook dupa tragedia petrecuta in Colectiv, utilizatorii retelei de socializare fiind indemnati sa nu mearga in cluburi sambata, din respect pentru cei decedati si ca protest fata de modul in care functioneaza aceste locuri.

"Unii au prieteni, altii, rude sau simple cunostinte care au murit, au fost ranite sau au scapat din infernul din clubul Colectiv. Oricum ar fi, nu poti ramane indiferent la o asemenea tragedie! Cu totii suntem revoltati, ingroziti, socati, ne intrebam 'cum este posibil'. Cum este posibil sa functioneze un asemenea 'club'? O bodega? Pentru ca lumea merge acolo! Daca lumea nu le-ar frecventa, s-ar inchide! Haideti ca astazi sa facem altceva decat sa iesim in club, sa realizam ca putea fi orice alt club si oricare dintre noi, doamne fereste! Din respect pentru cei care au murit si pentru a lua atitudine sa nu se mai intample asa ceva!", se spune pe pagina de Facebook a actiunii "Nimeni in cluburi! Astazi nu iesim in club!", potrivit Mediafax.

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile

Setari Cookie-uri