3 / 10

Zapp a lansat servicii 3G si prepay

Zapp, unul din operatorii de telefonie mobila, a lansat anul acesta serviciile 3G si serviciile prepay in urma strategiei operatorului de a-si creste semnificativ portofoliul de clienti.

Compania a mai lansat in 2008 serviciile 3G, iar pana la sfarsitul anului reteaua Zapp de generatia a treia va acoperi 32 de orase, urmand ca pana la finele lui 2009 sa fie extinsa pana la minim 120 de orase. Echipamentele pentru reteaua UMTS sunt furnizate de compania chineza ZTE.

“Reteaua noastra 3G acopera in acest moment peste 30 de orase din Romania, iar pana la sfarsitul anului aceasta reteaua va avea o acoperire de 32 de orase, urmand ca pana la finalul lui 2009 acoperirea 3G a Zapp sa cuprinda cel putin 120 de orase. In acest moment, portofoliul pe date al Zapp reprezinta 40% din totalul clientilor pe care ii avem. Cei mai multi clienti pentru serviciile de date folosesc vocea ca serviciu secundar”, a mai spus Chris Batailard.

Potrivit acestuia, Zapp va fi primul operator care va permite accesarea Internetului nelimitat printr-o noua oferta la care compania inca lucreaza. “Traficul nelimitat va fi posibil in cateva saptamani, lucram la un astfel de produs ce va permite utilizarea nelimitata a Internetului 3G pe zi”, a mai spus CEO-ul Zapp.

La inceputul lunii decembrie, Zapp a lansat serviciile de telefonie mobila pre-pay bazate pe un sistem de bonusare pentru apelurile nationale si internationale primite, denumit NoPay.
Prin intermediul noului serviciu pre-pay, clientul primeste 8 eurocenti pentru fiecare minut primit din orice retea nationala sau internationala, iar pachetul costa 149 euro cu TVA si include un telefon Z320i, plus 20 de euro credit.

“Aceasta oferta ne-ar putea aduce noi clienti, dar i-ar putea atrage si pe cei care au renuntat la serviciile Zapp, dar mai detin inca terminalul fara a fi nevoiti sa plateasca. Pentru lansarea unui serviciu mass market am depus eforturi foarte mari”, a declarat Chris Bataillard, CEO al Telembil.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri