4 / 5

Ce inseamna un moment potrivit in piata rezidentiala

Desi acum trei ani cand a venit in Romania, dezvoltatorul a gasit o piata mult mai alerta, presedintele CIG spune ca, daca privesti pe termen lung, orice moment este bun pentru a intra pe o piata, insa variaza timpul in care iti amortizezi investitia.

„In urma cu trei ani, era dificil sa gasesti proprietati sau terenuri bune la preturi rezonabile. Cifrele se schimbau ametitor de repede, abia acum intram pe fagasul corect. Preturile se stabilizeaza si intreaga piata se asaza”, afirma Beer.

In ceea ce priveste ritmul vanzarilor, oficialul CIG admite ca lucrurile au mers mai lent anul acesta, decat in 2007, insa cand vine vorba de momentul potrivit pentru a cumpara o locuinta, depinde de pozitia din care cumperi: daca esti cumparator final sau speculant.

„Ca si cumparator final, cumperi cand iti permiti. Locuinta este o necesitate, nu este un accesoriu de care te poti lipsi, o cumperi atunci cand ai cu ce si nu iti permiti sa faci speculatii. Daca azi poti sa cumperi, atunci cumperi pentru ca nu stii ce va fi maine. Ca speculant, este un alt rationament si sunt cu totul alte calcule”, a incheiat Jacques Beer.

Carmel Investments Group este o companie publica infiintata in anul 1978 in Israel si controlata de familia Beer, fiind listata la Bursa de la Tel Aviv. Jacques Beer detine o participatie de 85% din companie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri