2 / 4

DTZ Echinox a castigat premiul Cea mai Buna Agentie de Real Estate

In cadrul ceremoniei anuale, organizate de Roberts Publishing, jurizarea a fost asigurata de catre Fulga Dinu (Eurohypo), Sorin Nistor (River Invest), Helmut Neuabauer (Europolis), Stuart Powls (EC Harris), Vlad Dumitrescu (Prologis) si Bryan Jardine (Wolf Theiss).

Compania de consulultanta imobiliara DTZ Echinox a fost numita cea mai buna companie de real estate, pentru excelenta serviciilor si experienta pe piata locala de real estate in 2008.

“Sunt fericit ca echipei noastre i-au fost recunoscute rezultatele. Intr-un an in care piata a fost mai antrenenta ca niciodata, aceasta reusita este o dovada a progresului nostru continuu”, a comentat Tim Wilkinson, Managing Director al DTZ Echinox.

DTZ este o companie internatioanala de consultanta imobiliara, cu peste 12.500 specialisti si 200 de birouri in 163 de orase. In noiembrie 2002, dupa noua ani de activitate de succes pe piata imobiliara din Romania, Echinox Consulting a incheiat un acord de parteneriat cu compania multinationala DTZ, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri