LUNI: Conferinta pe tema comunicarii interne

LUNI: Conferinta pe tema comunicarii internePrintre speakerii se numara Jeppe Glahn - Director Corporate Communications, Novozymes, Dana Dobrescu - USCE Communications Unilever, Sunday Oloidi – Director HR, Procter & Gamble, Irina Stefaniu – Manager Comunicare Interna, BRD Groupe, Societe Generale, Csaba Gergely – Director HR, Provident, Anca Oreviceanu – Director Comunicare, Dacia si Grup Renault.

LUNI: Petrom prezinta un nou demers de responsabilitate sociala

LUNI: Petrom prezinta un nou demers de responsabilitate socialaPetrom, cea mai mare companie din Romania, prezinta luni, 24 octombrie, ora 10.30, la sediul Petrom City, un nou demers de responsabilite sociala.

La eveniment vor participa Mariana Gheorghe (director general executiv al Petrom), Raed Arafat (subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii), si Mona Nicolici (manager relatii comunitare in cadrul Petrom).

MARTI: Lansarea clinicii de dermatologie Estetica Dermalife

MARTI: Lansarea clinicii de dermatologie Estetica DermalifeMedLife, unul dintre operatorii de servicii medicale private din Romania, va organiza pe data de 28 octombrie, incepand cu ora 10.30, un eveniment de inaugurare a clinicii de dermatologie Estetica Dermalife (soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 10).

La eveniment va vorbi Viviana Iordache, medic specialist dermatolog.

MARTI: Conferinta Legal Issues in Social Media Conference

MARTI: Conferinta Legal Issues in Social Media ConferencePe 25 octombrie la Athenee Palace Hilton va avea loc Legal Issues in Social Media Conference, prima conferinta locala axata pe analizarea potentialelor riscuri pe care companiile le pot intampina ca urmare a utilizarii tot mai intense a retelelor sociale.

Legal Issues in Social Media Conference isi propune ca pe parcursul unei zilei sa reuneasca specialisti in legislatie, resurse umane, comunicare corporativa si social media, care sa analizeze implicatiile legale ale companiilor generate de comunicarea in retele sociale si sa ofere sfaturi privind modalitatile de aparare in lumea virtuala, abordand teme precum managementul companiei in social media, monitorizarea angajatilor in retelele sociale, protejarea brandului in lumea virtuala sau aplicarea drepturilor persoanelor stabilite de legislatia privind protectia datelor in mediul online.

Marti : Lansarea studiului de salarizare si beneficii PayWell Romania 2011

Marti : Lansarea studiului de salarizare si beneficii PayWell Romania 2011Conferinta de Resurse Umane PwC Romania, in cadrul careia vor fi lansate studiului de salarizare si beneficii PayWell Romania 2011 si studiul de eficienta a capitalului uman Saratoga 2011.

MARTI: Conferinta Citibank - Vodafone

MARTI: Conferinta Citibank - VodafoneCitibank Romania si Vodafone Romania organizeaza marti o conferinta de presa dedicata lansarii unui produs cu multiple beneficii.

MARTI: Agricola Bacau anunta un nou proiect investitional

MARTI: Agricola Bacau anunta un nou proiect investitionalAgricola Bacau prezinta cel mai nou proiect investitional al companiei si directiile strategice de dezvoltare a acesteia pentru perioada urmatoare. La intalnire vor participa Grigore Horoi, presedinte Agricola Bacau si Irina Comanescu, directorul retelei de magazine Agricola Bacau.

MIERCURI: Flanco prezinta rezultatele financiare

MIERCURI: Flanco prezinta rezultatele financiareFlanco, unul dintre cei mai mari retaileri din Romania, va prezenta pe 26 octombrie rezultatele financiare ale companiei, asteptarile sale precum si date despre piata de electroIT.

Wall-Street.ro va va prezenta, ca de obicei, cele mai interesante informatii de business precum si trendurile pietei in cel mai scurt timp.

JOI: Raureni - prezentarea investitiei de 4,8 mil. euro si planurile companiei

JOI: Raureni - prezentarea investitiei de 4,8 mil. euro si planurile companieiRaureni, unul dintre cei mai importanti producatori de conserve din legume si fructe din Romania, prezinta programul de modernizare si retehnologizare inceput in 2008 si investitia de 4,8 mil. euro in fabrica de la Raureni. Dan Mutu, directorul companiei, vorbeste despre povestea marcii, evolutia companiei de la preluare si planurile de viitor.

Raureni produce 50 tipuri de conserve din fructe si legume.

JOI: Banca Transilvania - Rezultate financiare trimestrul III

JOI: Banca Transilvania - Rezultate financiare trimestrul IIIBanca Transilvania isi va publica joi rezultatele financiare aferente celui de-al treilea trimestru din 2011.

In primele sase luni banca si-a dublat profitul ajungand la 65,6 milioane lei.

Sursa imagine: Compania

MIERCURI & JOI: European Energy Development

MIERCURI & JOI: European Energy DevelopmentPe data de 26 si 27 octombrie are loc, incepad cu ora 9.45, la hotel Marriott, conferinta European Energy Development, pe tema energiei.
Printre speakeri se vor numara:

• Eric Stab, CEO, GDF SUEZ Energy Eastern Europe;
• Mariana Gheorghe, CEO Petrom;
• Constantin Trihenea, general manager, Hidroelectrica;
• Jean Constantinescu, power system & market specialist;
• Wilson W. Crook, manager global gas regulatory and legislative issues, ExxonMobil Gas & Power Marketing Company;
• Adrian Borotea, manager corporate affairs, CEZ Romania.

JOI: Inaugurarea Maritimo Shopping Center din Constanta

JOI: Inaugurarea Maritimo Shopping Center din ConstantaJoi, 27 octombrie 2011 are loc inaugurarea centrului comercial Maritimo Shopping Center din Constanta.

Proiectul este dezvoltat de Immofinanz.

Grupul austriac detine in Romania 49 de proprietati finalizate si in diverse alte stadii ale constructiei evaluate la 884 milioane de euro. Cel mai recent proiect inaugurat este Gold Plaza din Baia Mare.

Printre proiectele finalizate detinute de Immofinanz in Romania se numara Polus Center Cluj-Napoca, Armonia Arad, Euromall Galati pe segmentul spatii comerciale, S-Park, Iride Business Park, Bucharest Corporate Center, Victoria Park pe birouri. Compania mai detine trei parcuri logistice.

VINERI: Erste Bank - Rezultate financiare trimestrul III

VINERI: Erste Bank - Rezultate financiare trimestrul IIIErste Bank isi va publica joi rezultatele financiare aferente celui de-al treilea trimestru din 2011.

Austriecii si-au marit cu 5,2% profitul net in primul semestru, pana la 496,3 milioane euro.

VINERI si SAMBATA : Targul de toamna Angajatori de Top

VINERI si SAMBATA : Targul de toamna Angajatori de TopUn numar de 90 de companii din mai multe domenii vor pune la dispozitia vizitatorilor targului de toamna Angajatori de Top, care se va desfasura in perioada 28-29 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, peste 2.500 oportunitati de cariera.