Primele cifre ale tronsonului de autostrada Nadlac-Sibiu - parte a Coridorului IV Paneuropean - au fost anuntate de oficialii ministerului Transporturilor in urma cu patru ani. Surprinzator sau nu, termenele anuntate au fost respectate si este posibil ca la anul sa se circule pe intreaga magistrala rutiera, scrie Adevarul.

Cand va fi gata autostrada Nadlac-Sibiu, tronson care insumeaza aproximativ 220 de kilometri, vom putea spune ca mai avem de facut doar sectorul Sibiu-Pitesti si Centura Bucuresti si Coridorul IV va fi circulabil pe intreg teritoriul Romaniei (Nadlac-Constanta, 940 de kilometri).

Cand va fi gata autostrada Nadlac-Sibiu. Ponta avanseaza termenul 2016

„Anul acesta se dau in folosinta loturile pana la Lugoj si primul lot dupa Lugoj, iar anul viitor se va putea circula pe autostrada din Ungaria pana dincolo de Sibiu. Bucata cea mai grea si mai importanta, Sibiu-Pitesti, a fost aprobata ieri. S-a inceput deja lucrul la studiul de fezabilitate. In aceste conditii, eu zic ca este vorba despre 24 de ore foarte importante pentru infrastructura: avem aprobate 12 miliarde de euro fonduri europene pentru infrastructura si suntem conectati prin autostrada de Uniunea Europeana“, a spus recent premierul Victor Ponta.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Citeste si:
Politicienii, locuri "de lux" si gratis la concertul Bon Jovi
Politicienii, locuri "de lux"...

Sursa foto: adevarul.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cat ne-au costat deputatii in primele 6 luni ale anului