Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat vineri impunerea unor restrictii de circulatie pe doua sectoare din Autostrada Soarelui (A2) pana in 15 august, din cauza unor lucrari de reparatii.

Sectoarele vizate sunt in zona podului Borcea (km 145) si intre km 157 – km 159 (pod Cernavoda), unde se vor executa lucrari de reparatii pana in data de 15 august, potrivit News.ro. ”Lucrarile sunt executate noaptea, in intervalul orar 22:00 – 06:00, in zilele de luni, marti, miercuri si joi. Precizam ca pe sectoarele de drum mentionate, circulatia se desfasoara restrictionat, pe o singura banda”, a anuntat CNAIR.

Totodata, CNAIR a anuntat ca, incepand din 28 iulie, ora 10.00, vor fi demarate lucrari de reparatii pe Drumul National 65 (DN65 - E574) Craiova - Pitesti, pe podul peste raul Olt, in zona municipiului Slatina. Din acest motiv, pana in data de 31 august, traficul se va desfasura pe un singur fir, alternativ.

”In zilele de 30 iulie si 13 august, in intervalul orar 00.00 - 06.00, va fi interzisa circulatia tuturor vehiculelor pe pod si va fi folosita ruta ocolitoare Slatina (Catedrala) - DJ546 - Teslui - Strejesti - DN64 - Plesoiu - DJ677 - Salcia - DN65. Circulatia rutiera in aceasta perioada va fi dirijata prin semafoare electrice, montate la extremitatile podului”, se arata in comunicat.

Sursa foto: TTstudio / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri