Taxify si OLX au lansat un parteneriat prin care site-ul de anunturi ofera 50 de scaune de copil partenerilor Taxify, incepand de astazi, 5 octombrie. In perioada 5 - 19 octombrie, compania nu va percepe taxe suplimentare, dupa aceasta perioada, tariful unei curse va fi cel standard la care se adauga o taxa suplimentara de 9 lei, conform comunicatului de presa emis de catre OLX.

Parteneriatul dintre cele doua companii vine ca urmare a faptului ca, in momentul de fata, nu exista o sectiune speciala de unde se pot comanda masini dotate cu scaun de copil in aplicatia Taxify. Conform legislatiei in vigoare, copiii sub 3 ani pot fi transportati cu un autovehicul numai daca se afla intr-un scaun special omologat.

Noutatea este vizibila utilizatorilor de Taxify printr-un buton dispus in ecranul principal, primul care apare dupa deschiderea aplicatiei. Acestia pot alege una din cele doua categorii – cea de baza, ce are inregistrate doar vehicule mai noi de 10 ani, sau categoria Taxify BabySeat, cu masini dotate cu un scaun de copil. In perioada 5-19 octombrie, compania nu va percepe taxe suplimentare; dupa aceasta perioada, tariful unei curse va fi cel standard la care se adauga o taxa de 9 lei.

Taxify este o aplicatie de tehnologie ce conecteaza utilizatorii acesteia cu cel mai apropiat sofer partener din zona. Taxify este de origine estoniana si a fost dezvoltata de Markus Villig, 23 ani, in prezent CEO. Aplicatia are inregistrati peste 2,5 milioane de utilizatori in intreaga lume si este disponibila de un an si in Bucuresti si poate fi folosita pe dispozitivele cu iOS sau Android.

Sursa foto: By Dmitry Kalinovsky / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri