A avea o masina speciala este ceva normal pentru oamenii cu bani. A avea o masina unica, este cu totul diferit, si multi dintre oamenii bogati ai lumii alearga dupa un asemenea mijloc de transport. Prin urmare nu ne mira nimic atunci cand aflam ca un celebru showroom BMW din Emiratele Arabe Unite detine unicul BMW M760Li XDrive finisat in nuanta San Marino Blue.

Dealerul din Abu Dhabi ne-a obisnuti deja cu proiectele si masinile speciale, multe dintre ele purtand unele dintre cele mai cool elemente de tuning din industrie. Va amintim la acest capitol doar despre exemplarul BMW M760Li XDrive cu finisaj special in Estoril Blue, o culoare pe care toti fanii brandului o cunosc de la divizia de performanta M, fiind una dintre cele mai cunoscute culori din paleta germanilor.

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri