Grupul Volkswagen are o noua structura de organizare: "Impartim responsabilitatea pe mai multi umeri, vom fi mai rapizi si mai eficienti"

Grupul Volkswagen a anuntat o schimbare structurala in cadrul companiei, astfel incat brandurile sale sa isi asume responsabilitatea pentru diferite piete de activitate. Spre exemplu, Seat se va ocupa de Africa de Nord, in timp ce Audi va coordona Orientul Mijlociu si regiunea Asia-Pacific, cu exceptia Chinei.

Scandalul Dieselgate a lasat urme adanci pe imaginea grupului Volkswagen. Nemtii vor sa se “scuture” de greselile trecutului si propun o noua structura de organizare, in care brandurile grupului sa aiba mai multe responsabilitati.

Noua organizare a grupului presupune ca fiecare brand va avea in grija o regiune sau mai multe. Spre exemplu, Seat va fi responsabil de piata din Africa de Nord, Audi va coordona Orientul Mijlociu si regiunea Asia-Pacific, cu exceptia Chinei. Skoda va fi responsabila de extinderea grupului VW pe pietele din Rusia si India. Brandul Volkswagen se va ocupa, printre altele, de America de Nord si America de Sud.

Citeste continuarea pe AutoMarket

Germania, cea mai mica...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...
Sursa foto: Automarket.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri