Vanzarile grupului Volkswagen in Romania au crescut cu 13% in primele noua luni

Porsche Romania, cel mai mare importator auto din Romania, a incheiat primele trei trimestre ale anului cu o crestere a vanzarilor de 13% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pentru toate marcile Grupului Volkswagen, potrivit unui comunicat al companiei.

"Ne apropiem de realizarea obiectivului stabilit de a livra 25% dintre masinile noi din Romania in 2017", a declarat Brent Valmar, director general Porsche Romania, potrivit Agerpres.

Marcile de volum Volkswagen si Skoda au inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor, cu pana la 19% si, respectiv, circa 11% mai mare in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. In perioada ianuarie - septembrie 2017, cele mai bine vandute modele de autoturisme pentru pasageri au fost Skoda Octavia (3.499 unitati vandute), Volkswagen Golf (2.444 unitati) Skoda Rapid (2.293 unitati), Volkswagen Polo (1.885 unitati) si Tiguan (1.742 unitati).

Skoda Octavia continua sa conduca vanzarile din acest segment, urmata la mica distanta de VW Golf si Skoda Rapid. VW Passat ramane prima alegere in categoria sa si este urmat de Skoda Superb. Divizia Volkswagen Autovehicule Comerciale a avut o crestere de 5% in primele trei trimestre ale anului fata de aceeasi perioada a anului trecut, datorita popularitatii VW Crafter printre clientii de flote.

ReTeaua Porsche Romania acopera intregul teritoriu al tarii si include 82 de reprezentante in 29 de judete. In 2017, brandurile Grupului VW lanseaza pe piata aproape 60 de vehicule noi. Pana la finalul anului in Romania vor fi lansate noi modele, inclusiv Audi A8, VW T-Roc, Skoda Karoq, Seat Arona, precum si VW Polo Facelift si Tiguan Allspace.

Citeste si:
VW şi societăţile din China vor să investească 15 MLD euro în...
Volkswagen şi societăţile...

Porsche Romania este cel mai mare importator auto din Romania si importatorul general pentru marcile Volkswagen, Audi, Seat, ?koda, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Das WeltAuto.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri