Noua Mazda3 adopta un limbaj de design Kodo matur, care intruchipeaza esenta esteticii japoneze. In timp ce designul in ansamblu al masinii prezinta o forma simpla, unica, ondulatiile subtile dezvaluie stilul prin schimbarea luminii si a reflexiilor care aluneca pe suprafata caroseriei.

Noua Mazda3 adopta noua SKYACTIV-Vehicle Architecture, conceputa pentru a le permite celor din interiorul masinii sa traiasca la maximum sentimentul natural de echilibru. Sistemul de propulsie cuprinde cele mai recente motoare SKYACTIV-X, SKYACTIV-G si SKYACTIV-D, fiecare dintre acestea asigurand un control rapid si lin al acceleratiei in orice situatie de condus.

Cu peste 6 milioane de unitati vandute de la debutul sau din 2003, Mazda3 este un model strategic la nivel global care a determinat cresterea companiei atat din perspectiva marcii, cat si a afacerii. Mazda3 a oferit adevarata placere de a conduce clientilor din intreaga lume si a reprezentat o baza importanta pentru productia mondiala la fabricile cheie.

Noua Mazda3 va fi disponibila...
Citeste si: Noua Mazda3 va fi disponibila in Romania anul viitor