Volkswagen Romania expune noul model electric ID.3 1ST la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie.

ID.3 1ST este primul autovehicul electric din gama VW ID., pre-comandat in peste 30.000 de exemplare in intreaga lume. Noul ID.3 1ST va fi disponibil pe piata din Romania incepand cu vara anului viitor, in trei pachete de echipare – 1ST, Plus si Max.

Preturile de pornire pentru piata locala pornesc de la 36.072 de euro pentru varianta Standard, 41.786 de euro pentru Plus si 47.505 de euro pentru varianta Max, fara subventii. De asemenea, toate versiunile ID.3 1ST pun la dispozitie trei variante de culoare, respectiv alb (Glacier White), gri (Manganese Grey) si turcoaz (Makena Turquois).

Modelul este produs la Zwickau, Germania. Volkswagen va oferi incarcari gratuite in primul an de utilizare la statiile electrice disponibile la toti distribuitorii sai autorizati, cu o limita de 2.000 kW/h (la un consum estimat de 15 kW ora, respectiv 13,333 Km).

ID.3 beneficiaza de performanta mare de incarcare de 100 kW (pentru incarcare la curent continuu) si de 11 kW (pentru incarcare la curent alternativ).

Citeste si:
Premieră istorică: băncile au plătit pentru “privilegiul” de a...
Premieră istorică: băncile au...

De asemenea, Volkswagen urmeaza sa comercializeze wallbox-uri, respectiv prize de inalta performanta pentru incarcarea rapida a autovehicului la domiciliul clientului.

Planurile Volkswagen pentru mobilitatea electrica sunt lansarea a peste 20 de modele electrice si comercializarea a peste 22 milioane de astfel de unitati pana in 2028.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
VIDEO: Volkswagen ID.3, primele informatii de la Berlin
Setari Cookie-uri