BMW vrea ca toate mașinile să fie full-option, dar să ai acces la dotări pe bază de abonament

BMW a anunțat în cadrul unui eveniment online susținut la începutul lunii iulie o serie de update-uri importante aduse software-ului pe care îl folosesc automobilele producătorului german.

Aceste noi update-uri vor fi disponibile pentru o mare parte dintre ultimele modele lansate de către BMW și compatibile cu sistemul de operare 7 al companiei. Noile mașini care vor ieși de pe porțile fabricii îl vor avea deja instalat, conform Techcrunch.com.

Citește și Apple vrea să îți deschizi BMW-ul cu iPhone-ul.

Poate unul dintre cele mai importante update-uri adus sistemului de operare este cel care le permite șoferilor să își facă abonamente pentru diverse opțiuni pe care nu și le-au dorit în momentul în care au cumpărat mașina, cum ar fi încălzire în scaune, în volan sau un sistem avansat de asistență pentru șoferi.

Concret, toate automobilele BMW vor avea componentele hardware ce permit operațiuni precum încălzirea scaunelor sau a volanului, însă acestea vor funcționa doar în urma activării unui ”abonament”. Producătorul german ar putea să ofere clienților o perioadă de gratuitate în momentul cumpărării mașinii, ca mai apoi să plătească pentru a avea acces la aceste opțiuni.

Citeste si:
Primul SUV electric BMW poate fi comandat în România din septembrie
Primul SUV electric BMW poate...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...
Sursa foto: Yuri Kabantsev / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri