Primul BMW iX3, model full electric, a părăsit linia de producţie a joint-venture-ului BMW Brilliance Automotive (BBA) de la Shenyang, în China.

Pe lângă producţia inteligentă şi tehnologiile de ultimă oră, facilitatea de producţie BBA din Shenyang se distinge şi prin sistemul vast de management al calităţii.

Citiți și Baterii noi, în teste, vor dubla autonomia mașinilor electrice

Un concept "zero defecte" special asigură că sunt îndeplinite cerinţele de piaţă ridicate la nivel global pentru mobilitate electrică.

BBA realizează teste de la baterii la automobile finisate, pentru a garanta siguranţa automobilului BMW iX3:

  • 128 de teste mecanice
  • 994 de teste de funcţionalitate software asigură calitatea ridicată a bateriilor de înaltă tensiune de-a lungul întregului ciclu de viaţă
  • 140 de teste funcţionale verifică fiecare aspect al maşinii în timpul accelerării, în condiţii de drum special şi pe drumurile denivelate

BBA produce modelul full electric BMW iX3 pe aceeaşi linie ca şi versiunea BMW X3 cu motoare termice pentru a asigura un nivel ridicat de eficienţă şi flexibilitate în producţie.

Citiți și Nissan Ariya, un nou SUV electric japonez

De-a lungul întregului proiect BMW iX3, diviziile de cercetare şi dezvoltare, achiziţii şi producţie ale BMW Group au conlucrat strâns cu BBA.

Foto: BMW

Sursa foto: Foto: BMW

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri