Huawei a anunțat că va comercializa, alături de compania auto chineză SERES, un vehicul electric - noul SERES SF5, ce va fi disponibil în magazinele Huawei din toată China.

Noul model va fi disponibil în magazinele Huawei din China începând cu 21 aprilie. Este pentru prima dată, când Huawei include un partener de vehicule în ecosistemul său „1 + 8 + N”.

Ca răspuns la temerile consumatorilor legate de reîncărcarea și autonomia vehiculelor electrice, Huawei și SERES au creat un nou sistem de extensie a autonomiei. Noul SERES SF5, echipat cu HUAWEI DriveONE Three-in-One Electric Drive, oferă flexibilitate utilizatorilor, cu o autonomie de 180 km în modul electric pur pentru a satisface nevoile navetiștilor zilnici din oraș și de peste 1.000 km în modul de autonomie extinsă pentru călătorii pe distanțe lungi.

Modelul va accelera de la 0 la 100 km / h în 4,68 secunde. Performanța vehiculului este, de asemenea, susținută de șasiul ușor din aluminiu și de un sistem avansat de suspensie oferind o accelerație rapidă, un control precis al stabilității și o absorbție superioară a șocurilor.

Cititi si Etichetare nouă pentru stații de încărcare și vehicule electrice.

Soluțiile Huawei HiCar permit utilizatorilor să comute fără probleme între aplicațiile de telefonie mobilă și panoul central de control al vehiculului, oferind acces la navigație, muzică și multe altele, oricând, oriunde. Totodată, oferă control vocal interactiv, permițând utilizatorilor să se concentreze pur și simplu pe condus. Huawei HiCar poate, de asemenea, conecta cu ușurință mașina la alte dispozitive inteligente, astfel încât utilizatorii din mașină să poată activa acasă, aparatul de aer condiționat, televizorul și alte dispozitive.

Sistemul audio surround tridimensional al vehiculului este format din 11 boxe, reglate de tehnicienii Huawei Sound și experți în acustică.

Noul SERES SF5 are un mod de reîncărcare de urgență, de la vehicul la vehicul (vehicle –to-vehicle, V2V), care poate furniza energie vehiculelor izolate în zone greu accesibile. De asemenea, mașina este prevăzută cu modul de alimentare cu energie vehicul la încărcare (vehicle-to-load, V2L) pentru aparate radio și alte echipamente.

Citiți și O aplicație permite încărcări fără carduri în mai multe stații electrice, rezervări și plăți.

SERES SF5 îndeplinește standardele de design de siguranță de cinci stele, cu un corp realizat din oțel termoformat de 1500Mpa, cu rezistență ultra-mare, robust și fiabil. În plus, mașina are și conducere asistată automată la nivel L2 +, asistență la trafic aglomerat și multe alte caracteristici. Pentru confortul suplimentar al conducătorului, scaunele din față ale mașinii sunt sport și sunt dotate cu funcții de ventilație, încălzire și masaj.

Disponibil în China la 246.800 CNY (4WD) și 216.800 CNY (2WD), noul SERES SF5 vine în patru culori - Deep Ocean Blue, Charcoal Black, Pearl Pearl și Titanium Silver Grey - împreună cu Midnight Black, Garnet Red și Ivory White pentru ornamentele interioare.

Sursa foto: Huawei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri