Renault a făcut public un teaser cu noul SUV Austral sub forma unei schițe de design. Mașina va fi prezentată digital pe 8 martie.

Producătorul auto francez a vrut să evidențieze prin schița de design cum arată noul Renault Austral la exterior. SUV-ul este prezentat ca un model atletic, senzual și tehnologizat, cu un stil foarte modern.

Roțile mari scot în evidență silueta atletică printr-o linie a capotei plasată aproape de pasajele roților. Noul Austral are, de asemenea, toate caracteristicile specifice SUV-urilor: scuturile de protecție față și spate contrastante, protecții la impact lateral și praguri, garda la sol înaltă și linia inferioară a geamurilor, de asemenea înaltă, toate asigurând protecția pasagerilor.

În centru, noul logo Renault „Nouvel’R” subliniază personalitatea modernă a vehiculului.

100% LED, iluminatul Noului Austral este atent proiectat și se remarcă prin modernitate. În față, Noul Austral încorporează semnătura luminoasă caracteristică modelelor Renault, în forma literei C. Actualizată, semnătura conferă vehiculului un aspect tehnic, adăugându-i personalitate și intensificând-i designul atletic.

“Am proiectat exteriorul Noului Austral pe baza limbajului „senzual tech” al mărcii Renault. Rezultatul este o combinație de forme generoase, cu umeri curbați, laturi proeminente și detalii tehnice subtile, cum ar fi luminile high-tech, care îi întăresc designul distinctiv”, a declarat Agneta Dahlgren, Renault Design Project Director.

Premiera mondială digitală a noului Renault Austral va avea loc pe 8 martie, de la ora 10.30.

Sursa foto: Renault

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Razvan Necsulescu
Răzvan a lucrat la cinci televiziuni în București: PRO TV, Kanal D, B1 TV, Realitatea TV şi Antena 1. Originar din Târgoviște, a început ca jurnalist în Capitală în anul 1996 la Sport XXI. Ulterior, a lucrat la Gazeta Sporturilor şi la Prosport. A mai fost redactor-şef de reviste de integrame la Editura Flacăra şi jurnalist la Asociaţia pentru Monitorizare Prospecţie Mediu şi Ecologie. A decis să se alăture Redacției Wall-Street.ro pentru că acest lucru...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri