Renault Romania expune Fluence, cel mai recent model din gama Renault, care va fi lansat pe plan local in noiembrie, in Piata Constitutiei intre 10 si 11 octombrie, la evenimentul Renault Roadshow.
Fluence este produs la uzina Oyak-Renault din Bursa (Turcia), in locul berlinei Megane II, pe aceeasi linie de productie. Fluence are doua propulsoare pe benzina, 1,6 16v 110 CP si 2,0 16v 140 CP, precum si doua diesel, 1,5 dCi 85 CP si 105 CP.

Timp de doua zile, participantii la Renault Roadshow vor asista la demonstratii de Formula 1, parada pe pista cu modelele sport ale gamei Renault, demonstratii cu Mégane Trophy si Car Toons, ride&drive, cascadorii auto, momente specifice de carnaval (acrobatii si fakiri), parada majoretelor si a fanfarei militare.

Romain Grosjean si Lucas Di Grassi, pilotii echipei Renault F1, vor oferi o demonstratie automobilistica in Piata Constitutiei, pe o pista de 600 metri (Bulevardul Libertatii). Accesul va fi gratuit.

Roadshow-ul Renault din Bucuresti este primul spectacol de acest fel desfasurat in Romania.

Echipa Renault F1 a mai organizat evenimente similare in alte mari orase ale lumii, precum Roma, Lisabona, Sevilla, Dubai, Sao Paulo, New Delhi, Johannesburg, Moscova, Kiev, Varsovia si la Technocentre Renault, langa Paris.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri