In ultima perioada angajatorii au inceput sa-si concentreze din nou atentia asupra motivelor pentru care le pleaca angajatii valorosi si incep sa dezvolte politici de HR care sa previna astfel de situatii, scrie Mediafax.

Este si cazul angajatorilor din sectorul bunurilor de larg consum - sector puternic afectat in anii de criza de scaderea increderii consumatorilor si de schimbarea comportamentului de consum - care au inceput sa investeasca mai mult in talentele din companie.

„Aproape jumatate (45%) din companiile din sectorul FMCG spun ca au planuri de a investi si mai mult in talentele din companie, arata un studiu recent pe care l-am realizat in randul clientilor din acest sector. Firmele vor sa investeasca cel mai mult in departamente precum cele de marketing digital sau comert electronic”, a spus Monika Todor, european consumer goods leader in cadrul companiei de resurse umane Mercer, parte a grupului Marsh & McLennan Companies.

Sursa foto: wavebreakmedia, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri