PwC Romania face angajari. Cauta 150 de studenti si absolventi

Compania PwC Romania recruteaza 150 de juniori pentru birourile din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. Preselectia candidatilor (studenti, proaspat absolventi, dar si persoane cu 1-2 ani de experienta) se va face online, incepand cu un test de aptitudini si un video interviu.

Noii colegi se vor alatura, din toamna, echipelor de audit si taxe. Candidatii isi vor putea alege nivelul pentru care vor aplica si vor urma pasii de pe platforma.

"Avem planuri ambitioase de a continua sa atragem cele mai promitatoare talente de pe piata si a le oferi oportunitati exceptionale de cariera. Pentru ca traim intr-un secol al vitezei, am simplificat procesul de recrutare si tot ce inseamna preselectia candidatilor se va face online, incepand cu un test de aptitudini si un video interviu. Cautam candidati care sa aiba capacitate de sinteza, care pot privi lucrurile in profunzime, care sunt ambitiosi si isi doresc sa lucreze in echipe pentru proiecte complexe si de impact. Cautam oameni cu background academic divers care poate fi dezvoltat in interiorul firmei”, a declarat Raluca Gadiuta, Manager Human Capital, PwC Romania.

In ultimii doi ani, PwC Romania a cunoscut o crestere foarte rapida a cifrei de afaceri, depasind pragul de 200 de milioane de lei, concomitent cu cresterea substantiala a numarului de consultanti. In acest moment, compania are peste 750 de profesionisti, in sase birouri din Romania si din Republica Moldova.

Citeste si:
80% dintre companii spun că lucrul la distanță este noua normă pe...
Sondaj PwC: 80% dintre...
Sursa foto: Shutterstock.com / tsyhun

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri