Munca de acasa este intotdeauna o optiune buna pentru cei care vor sa castige cativa bani in plus, pe langa salariu. Nu doar ca poti alege dintr-o lista lunga de joburi, dar te poti si bucura de confortul de acasa. Trebuie numai sa alegi jobul care ti se potriveste.

Ai nevoie de bani, insa nu vrei sa ramai la munca, peste program, ca sa faci ore suplimentare? In ziua de astazi este tot mai simplu sa iti gasesti un extra-job si sa muncesti de acasa sau din cafeneaua preferata. Am selectat cateva joburi pentru care nu ai nevoie de abilitati speciale si care te vor ajuta sa iti rotunjesti veniturile.

Asistent virtual

Foto: Shutterstock

Daca esti o persoana organizata, jobul de asistent virtual ti se va potrivi. Tot ce trebuie sa faci este sa iti gasest cativa clienti carora sa le organizezi activitatea, sa le tii agenda zilnica, sa raspunzi la email-uri, sa tii legatura cu presa. Avantajul unui asemenea job este ca vei gasi mereu clienti.

Servicii de transcrieri medicale

Foto: Shutterstock

Acesta este un job pe care poti sa il faci de unde vrei, dupa programul pe care il vrei. Ai nevoie de inregistrarile de la medic, de un laptop, o pereche de casti si ... la treaba!

Citeste si: Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Translator

Foto: Shutterstock

Cei mai multi translatori lucreaza de acasa si sunt mereu sub presiunea termenelor limita. Chiar daca unii translatori au studii serioase in acest sens, nu te lasa descumpanit. Pana la urma este important este sa cunosti foarte bine cel putin doua limbi straine.

Agent de turism

Foto: Shutterstock

Daca esti pasionat de calatorii, iti place sa te documentezi, poti face recomandari de vacanta si stii cand poti sa iei cele mai ieftine bilete de avion, atunci acest job este potrivit pentru tine. O multime de oameni nu au timp sa isi planifice vacanta, asa ca vor fi mai mult decat incantati sa gaseasca pe cineva care sa le organizeze urmatorul concediu.

Blogger

Foto: Shutterstock

Daca esti pasionat de scris si inca nu ti-ai facut un blog, atunci e timpul sa te apuci de treaba. Trebuie sa te decizi despre ce vrei sa scrii si tine cont de faptul ca in ziua de astazi sa fii blogger inseamna mai mult decat sa creezi continut. Trebui sa inveti si tehnici de marketing digital, care te vor ajuta sa faci blogul cat mai cunoscut in piata. Nu e o munca usoara, insa daca o faci cu responsabilitate, vei obtine si recompense financiare.

Citeste si: Cinci meserii bine platite de care poate nu stiai

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri