A fost lansat website-ul www.viitorulmeu.ro, care te ajuta sa te orientezi in cariera

Website-ul www.viitorulmeu.ro, care ii ajuta pe cei aflati in cautarea unui loc de munca, precum si pe cei angajati, sa se orienteze in cariera, a fost lansat oficial. Acesta ofera servicii si solutii de management al carierei.

Cofondatorii acestui "magazin al alegerilor profesionale inspirate" sunt coach-ul Rodica Obancea si Leornard Rizoiu, specializat in recrutare. Acestia promit ca website-ul va ajuta la depasirea barierelor de comunicare ridicate intre consultantii profesionisti si publicul larg, astfel incat sa genereze schimbari oricat de mici, dar in profunzimea pietei muncii si a tendintelor manifestate in randul candidatilor si angajatilor romani.

Este un intreg sistem de suport ce ofera servicii menite sa ajute clientii sa isi seteze obiective ambitioase, sa fie conectati cu piata fortei de munca si sa se asigure de alegerea celor mai bune oportunitati

Obiectivele noului website sunt de a le oferi candidatilor si angajatilor claritate, structura, coerenta, expunere si inspiratie pentru a face toti pasii necesari in directia profesionala dorita, indiferent de punctul de pornire.

Citeste si:
Ai un business in online? Ce schimbari urmeaza si ce solutii ai
Ai un business in online? Ce...

"Un plan coerent si asumat de cariera poate ajuta la dobandirea de sens si directie in viata profesionala. Astfel se evita ratacirea din job in job, obtinandu-se repere clare despre punctele, rolurile, experientele prin care o persoana trebuie sa treaca pentru atingerea obiectivelor profesionale. Planurile de cariera vor lua in considerare interesele specifice ale fiecarei persoane in parte, competentele si punctele lor forte ce merita consolidate, valorile, prioritatile si obiectivele personale si profesionale", se arata in comunicatul de lansare.

Impreuna cu un consilier de cariera profesionist din echipa”Viitorul Meu”, se vor asterne pe hartie obiectivele pe termen lung si mediu, precum si actiunile necesare pentru atingerea lor.

Sursa foto: shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri