Două tinere antreprenoare cu experiență în educație și business lansează programul de dezvoltare UNFOLD

UNFOLD, program de dezvoltare personală care aduce împreună instrumente de neuroștiință aplicată, procese de învățare inovatoare și structură din management de proiect, a fost lansat în această perioadă de izolare socială de două tinere antreprenoare cu experienţă în educaţie şi business.

”Participanții vor învăța într-un mediu online internațional și multicultural timp de 4 săptămâni, își vor clarifica obiectivele personale și profesionale. Programul are scopul de a oferi cadrul potrivit pentru un plan de acțiune pentru viitor, iar cei care se vor înscrie vor fi sprijiniţi să îşi identifice potenţialul şi să se reinventeze”, potrivit unui comunicat de presă.

Lucia Radu are 13 ani de experienţă în management de programe, organizare şi livrare de experienţe de învăţare, lucrând cu grupuri ţintă variate - părinţi, profesori, antreprenori, în domenii precum procese de învăţare, educaţie nonformală, antreprenoriat, dezvoltare personală, dar şi facilitare de procese de design thinking şi rezolvare colaborativă de probleme.

Citește și: O companie din România preia ”modelul Twitter” și își lasă angajații să lucreze de acasă pe termen nedefinit

Ioana Axinte are peste 8 ani de experienţă în design de procese de învăţare şi management de programe, facilitând conversaţii pe teme precum blended learning şi design de activităţi de învăţare digitale, colaborative.

Citeste si:
Cine face parte din Grupul de Comunicare Strategică
Cine face parte din Grupul de...

Indiferent de ce competențe avem, baza pleacă de la modul nostru de gândire și de prisma prin care vedem lumea. De multe ori acționăm pe bază unui mod condiționat, automat, care ține de obișnuință și asta se reflectă în viața de zi cu zi. Prin program noi oferim oportunități de reflecție, de dezvoltare a unei mentalități de creștere și perseverență în fața oricărui obstacol

Ioana Axinte

Împreună au peste 20 de ani de experienţă cu mii de ore de training şi facilitare şi peste 6000 de participanţi în cadrul evenimentelor lor.

Citește și: Coronavirus | O companie clujeană mizează pe uși automate: “Este singura variantă de trafic în condiții de igienă sporită"

Citeste si:
Noi cursuri online de formare profesională apar pe piață
Trend Consult și Ascendia...

Programul internaţional se va desfaşura online, în limba engleză, va avea o durată de 4 săptămâni și va include: 4 webinarii, 4 sesiuni de peer to peer learning, o sesiune de coaching, 8 instrumente și o lume de posibilități. Toate detaliile despre program pot fi găsite pe site-ul dedicat proiectului.

Traversăm o perioadă care a pus reflectorul pe relațiile și pe prioritățile noastre. E important să integrăm ce am învățat acum despre noi și să alegem să trăim o viaţă autentică, în acord cu valorile noastre, o viață de care să ne bucurăm cu adevărat

Lucia Radu

”Începutul acestei călătorii de dezvoltare personală va fi pe 21 mai la un webinar gratuit de DISCOVERY, în care toţi participanţii vor explora un prim instrument care poate fi cu uşurinţă folosit în multe arii din viața, în planificarea acţiunilor dorite. Evenimentul va avea loc la ora 19:00, ora României”, mai spune sursa citată.

Citeste si:
Măsurile economice pentru angajați și companiile afectate de criza...
Planul de redresare...

Atelierele online vor avea loc în limba engleză şi se vor desfăşura live, nefiind preînregistrate, oferind astfel oportunitatea de interacţiune în timp real şi de lucru aplicat pe situaţii personalizate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Parlamentul European: COVID-19 reprezintă un risc mediu pentru lucrători
Setari Cookie-uri