Verifone România, fintech de soluții complete de plată și comerț la nivel global vrea să recruteze alți cel puțin 50 de oameni până la finalul anului 2022. Programul de amploare prin care compania și-a propus extinderea centrului tehnologic de dezvoltare din România, demarat la începutul lui 2022, continuă și în această toamnă, când noi specialiști se vor alătura echipei Verifone.

Pozițiile deschise în acest moment, dar și cele care vor fi disponibile în lunile următoare acoperă roluri din arii diferite de business. În zona de inginerie se caută specialiști în dezvoltare software, testare și QA manual/automat, dar și product management. În zona financiară sunt deschise roluri specifice industriei plăților precum Senior Accountant, Order to Cash, Financial Operations, Clearing and Settlement. De asemenea, Verifone caută specialiști în servicii pentru clienți cunoscători de germană.

“Avem unul dintre cele mai competitive pachete de beneficii din rândul companiilor de pe piața plăților în acest moment. Fiecare angajat are la dispoziție opțiunile din platforma Benefit Online, dar și abonament la servicii medicale, acces la Bookster, iar colegii care aleg să vină la birou au parte de diferite surprize delicioase. Am început să reluăm și activitățile pre-pandemie precum evenimentele în echipă, participarea la maratoane sau sesiuni de yoga și wellbeing. Urmărim mereu să oferim membrilor echipei un program cât mai echilibrat, în care optimizăm activitatea profesională și parcusul de dezvoltare și training, și le completăm cu activități de recreere și timp de calitate petrecut în familie”, declară Anca Dogaru, HR Manager în cadrul Verifone România.

Centrul R&D din București este prioritar pentru compania-mamă Verifone și a atras în acest an, în perioada ianuarie-august peste 90 de specialiști în domeniul complex al plăților electronice. La finalul anului, dacă rolurile deschise vor fi ocupate, echipa din România ar urma să ajungă la peste 350 de angajați. La nivel global, Verifone are peste 4300 de angajați.

În această vară, la sediul companiei s-a derulat și un program de internship la care au participat 8 studenți.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri