Seful Ursus preia conducerea unui producator polonez de bere

Andrew Highcock, care in ultimii doi ani a ocupat functia de presedinte al Ursus Breweries, preia conducerea Kompania Piwowarska din Polonia, compania locala parte a grupului SABMiller.

“Este o provocare pe care o accept cu interes si curiozitate profesionala. Polonia este piata europeana cu cele mai extinse operatiuni ale grupului si cu o concurenta intense”, declara Andrew Highcock.

Highcock s-a alaturat SABMiller in noiembrie 2009 in pozitia de director general al Pivovary Topvar din Slovacia. In noiembrie 2011, a preluat pozitia de presedinte al Ursus Breweries.

Andrew Highcock a ocupat in ultimul an si functia de presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei, respectiv membru in Consiliul Director al Consiliului Investitorilor Straini.

Potrivit reprezentantilor companiei, pentru moment nu a fost numit un nou director general pentru operatiunile din Romania.

Citeste si:
Schimbări de management la Ford România
Schimbări de management la...

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar si Pilsner Urquell.

SABMiller plc este unul dintre liderii mondiali in productia de bere, cu un portofoliu ce include peste 200 marci si aproximativ 70.000 de angajati in peste 75 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri