Tenaris a inaugurat astazi o facilitate pentru dezvoltarea profesionala a angajatilor, in urma unei investitii de 14 milioane de dolari, denumita TenarisUniversity.

"In fiecare an, angajatii TenarisSilcotub parcurg peste 100.000 de ore training, pe subiecte tehnice si de management, pe o gama larga de subiecte - de la sanatate si securitate in munca la calitate, comercial, supply chain, produse si tehnologii, dar si soft skills", se arata in comunicatul companiei.

Peste 70% din orele de instruire sunt livrate de 145 de traineri interni. Noua cladire TenarisUniversity se afla in Zalau si are o suprafata totala de 2.600 de metri patrati. Ea include doua amfiteatre, trei sali de training, alte trei laboratoare IT si tehnice, doua sali de conferinta si spatii de birouri.

Aceasta investitie marcheaza 10 ani de prezenta a Tenaris in Romania. Din 2005, Tenaris a investit peste 400 de milioane de dolari in operatiunile sale locale. Tenaris este unul dintre liderii globai in productia si furnizarea de produse tubulare si servicii conexe pentru industria energetica si pentru alte aplicatii industriale.

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 500 milioane dolari / an, o echipa de peste 1.600 de oameni si peste 80% din vanzari destinate pietelor internationale, divizia sa de productie din Romania, TenarisSilcotub, opereaza in sapte locatii din tara, intr-un sistem industrial integrat care incepe cu colectarea fierului vechi si se incheie cu livrarea de produse premium pentru industriile de petrol si gaze, a energiei si auto.

Citeste si:
Cateva zeci de studenti au primit burse din mediul privat
Cateva zeci de studenti de la...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
40 de viitori ingineri au primit burse de 9.600 lei fiecare